A Barátok közt mai részében mire értette Nóra a ruhaboltos jelenetben, hogy a származása miatt akarta ellenőrizni a biztonsági őr Rolandot?
Néhány részt nem láttam mostanság, kiderült valami róla, vagy mire érti?
Mert külsőre semmiben nem különbözik a többi szereplőtől, sem bőrszín, sem semmi mással kapcsolatban.
Nóra mióta roma?
Még mondta is, hogy őt bezzeg nem elenőrizte a biztonsági őr, míg Rolandot igen, így ellentmonda annak, hogy ő is roma lenne.
Sőt, Roland mióta roma? Egyszer sem említették még a sorozatban.
Köszönöm a válaszod, remélem ezekre is tudsz válaszolni! :)
Évekkel ezelőtt Nóra apja meglátogatta lányát, többször elmondta,milyen büszke rá, hogy roma létére sokra vitte.
Roland a víztorony mellett egy telepen él zárt közösségben. Ő ment volna a bizt. őr felszólítására motozásra is, de Nóra sokkal öntudatosabb,tisztában van az igazával és az értékeivel.
Nemrég történt, hogy Roland lekéste a buszt és Nóra meghívta ebédre. Lecsót főzött káposztával. Itt is elhangzott a roma származás mindkettőjük szájából.
Valóban nem látszik a szereplőkön semmi külsőség, én a cselekményt követve írtam meg a válaszomat.
Úhh, nekem kimaradtak ezek a részek.:D
Nagyon köszi, most már ezeket is tudom. Ment a zöld kéz! :)
Nóra apja cigány.
Sok sok évvel ezelőtt derült ki.
sok sok -évvel ezelött mikor kiderült hogy Nóra roma származásu volt egy jelenet , próbálom felidézni.:
Miki:-és ezentúl, hogy lesz Nórikám?-a sok munka mellet lesz időd elmerülni az ősi a cigány kultúrában?-legalább hegedülni megtanulhatnál, hogy nehéz napokon elhúzhasd a nótánkat.
(snitt egyéb jelenet)
Miki-á erröl jut eszembe,Nórikám a szerződés kötéskor neked is ott kell lenned!
Nóra:-ott leszek, a hegedű tokomat vihetem?
..stb... stb...
Kedves előttem szóló!
Ez itt most humor akart lenni???
Egyáltalán nem nevettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!