Breaking Bades kérdés (SPOILERES) annakaki még nem látta a sorit. Szóval melyik a kedvenc jelenetetek (többet is írhattok) a breaking badben aki látta?
Figyelt kérdés
Nekem:
2x02-es a Tucos amikor ugrál a kocsi.
2x10-es a végén a stay out of my territory
4x11 crawl spac a röhögörcsös imádtam
4x13 i won
5x05 vonatrablásos
5x08 hank megtudja...
5x14 ozymandias
kb ezek
2016. szept. 7. 18:04
1/8 anonim válasza:
I am not in danger, Skyler. I am danger!
A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!
Nálam ez vitt mindent, ami jól jellemzi Waltert. Magyarul nem tudom hogy fordították, de biztos tudod melyik rész ez.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Először is köszönöm a válaszod.
Az nekem is tetszett nagyon.
A 4. évad 6. részében volt.
Itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=31Voz1H40zI
2016. szept. 7. 18:22
3/8 anonim válasza:
Sok van.. pl mikor hanket lelövik, vagy tuco halálra very no-dose-t stb.
5/8 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott még 2 a 4x13-ban Gus halála az zseniális volt először azt hittem, hogy túlélte de amikor mutatták az arcának a másik felét az nagyot ütött. Meg az 5x08 amikor beindul a biznisz a több perces zene crystal blue persuasion.
2016. szept. 7. 19:02
7/8 anonim válasza:
Első vagyok, kérdező te aztán nagy megszállott lehetsz, ha ennyire tudod, hogy mi melyik évad hányadik részében volt :D Én a részek megjelenésével párhuzamosan néztem az elejétől, annyira nem emlékszem a mellékszereplők nevére, de volt egy olyan rész is, ami benne volt a MythBusters Breaking Bad-es különkiadásában is, hogy Walter bemegy valami gengszterhez és földhoz vág egy darab kristályt, ami úgy nézett ki mint a meth de nem az volt és felrobbant. De ez a való életben nem működött volna, ahogy a mythbustersből kiderült. Emlékszel?
8/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen emlékszem az az 1x06 volt, az is nagyon tetszett.
2016. szept. 7. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!