Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik volt a kedvenc részetek...

Melyik volt a kedvenc részetek/jelenetetek a Violettából?

Figyelt kérdés
Mind a 3 évadból összesen.

2015. máj. 27. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Az 1.-ben: Mikor Vilu elősször belèp a Stùdióba. Olyan ,,varázslatos" volt 😃

A 2.-ban: Hát itt 2 van: mikor Diego ès Violetta èneklik a Yo soy así-t, mert imádom Diegot meg a zenèt is.

A másik meg az, mikor a show után (az a show, amelyiken Vilu megtudta, hogy Diego átverte) Vilu és Diego veszekszenek ès a Yo soy asì lassìtott, szöveg nèlküli változata megy. Az olyan szomorú pillanat volt, komolyan könnyeztem (igen, èrzelgős egy tipus vagyok).

A 3.-ban: Nem láttam túl sokat belőle, de eddig az, mikor Diego ès Fran összejönnek ( Diegesca💙)

Igazából nem tudok választani csakis egyet közülük, a második èvad második pontja ès a harmadik èvad első pontja között.

2015. máj. 28. 07:50
 2/8 Tinista ***** válasza:

1.évadban: Mikor H(G)erman rájött hogy Violetta a Studioba jár, az olyan tök izgalmas volt.

2évadban: Amikor Spanyolországba voltak és Leon meg Violetta a Podemost énekelték. Olyan gyönyörű volt. *o*

3.évadban: Leon rájön, hogy Roxy valójában Violetta. És az utolsó részt imádtam olyan szép volt, sírtam rajta.:)

2015. máj. 28. 16:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, megy a zöld!

Nekem ezek:

Mikor eléneklik a Ser mejot. Az első és a második alkalom is egyformán.

A Podemos duett (a 75. részben).

És a 80. részben a lánykérés és a Cresimos juntos (amikor utoljára éneklik).

Ezeken sírtam a legtöbbet. :D

És az "összesen"-t úgy értettem, hogy egyet emeltek ki... mindegy, azért én is hármat írtam. De nekem a legjobb az utolsó dal, a 240. részben. :)

2015. máj. 28. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
nekeem..az amikor VÉGRE egyutt tudott enekelni(tudom elotte is enekelték az entre tu y yo-t am ezt is imadtam) Tomas es violetta a bárban a Tienes Todonal. a 2.evadban Diego es violetta csokja a szinpadon az olyan romantikus volt*-* a 3.ban meg amikor (barmennyire nem szeretem leont) egyutt enekeltek violettaval az Abrazame y verás cimu szamot(lehet rosszul irtam) es amikor leon leereszkedik😍 az olyan menoo
2015. máj. 29. 06:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A 2. évadban a kedvenc jelenetem amikor 70. részben éneklik a lányok az Alcancemos las estrellas-t Violetta lefagy, Leont nézi és a Ludmilla nekimegy, hogy énekeljen miután vége ennek Vilu elmegy Leon utána és kézen fogva sétálva énekelnek abban a kert féleben a Hoy somos mas-t

A 3. évadban pedig az amikor Violetta Roxyként énekli Leonnak az Underneath it all-t

2015. máj. 31. 07:47
 6/8 anonim ***** válasza:

1. évadban: Violetta és Leon első csókja

2. évadban: 80. részben a finálé dal

3. évadot nem láttam. (Valaki meg tudná írni hol lehet magyarul nézni?)

2015. jún. 19. 18:29
 7/8 A kérdező kommentje:
sehol. Youtube-on spanyolul, vagy felirattal.
2015. jún. 19. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem az,amikor Magdi anyus legurul a lépcsőről...
2016. márc. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!