"Sóder" című film létezik?
Figyelt kérdés
Talán a '80-as években láttam, egy családi építkezésről szólt, a fuvarozó sóder helyett dunakavicsot vitt a betonkoszorúhoz. Nem jön be semmi találat, de az biztos, hogy retró magyar film volt...2016. szept. 6. 22:56
1/7 anonim válasza:
Én elég nagy filmőrült vagyok, de ilyesmiről nem hallottam.
2/7 anonim válasza:
Én is emlékszem rá, kétszer is láttam. Pap vera játszott benne. Már régóta keresem, szívesen megnézném újra.Remélem egyszer csak előkerül.
Itt megemlítik:
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, tehát mégiscsak látta valaki rajtam kívül...
Akkor még egy kortárs film: a családfőnek lépten-nyomon gratulálnak az ismerősei, nem tudja, miért. Aztán kiderül, nyert egy Mercedest. Amikor napok múltán elmegy a családdal az átvevőtelepre, jön a meglepetés: egy Mercedes szippantósautót nyert.
2017. okt. 6. 03:04
5/7 Easton, Ph válasza:
Dávid Ilona: A sóder című egy órás tévéfilmjét 1981 és 1982 nyarán is vetítette a Magyar Televízió, Gáspár Sándorral a főszerepben.
7/7 anonim válasza:
Igen létezik ez a tv film. Sóder címen. Pap Vera, és Gáspár Sándor főszereplésével. Valószínűleg majd az m3 csatorna majd kidobja műsorára. Már én is régóta keresem, de még a neten sem nagyon van róla semmi. Sőt a két színész filmlapján sem szerepel az a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!