Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dr. House rajongók, ki Cuddy...

Dr. House rajongók, ki Cuddy gyerekének az apja?

Figyelt kérdés
Nem néztem egy ideje a sorozatot, kiváncsi lennek miből maradtam ki. Köszi
2010. ápr. 21. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Nem, a saját gyereke, az apát nem tudjuk, h kicsoda.
2010. ápr. 21. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

De tudjuk.

Az 5. évadban egy 16 éves lányt kezel House, akiről kiderül hogy nemrég szült. A lány ki volt közösítve az osztályból, csak egy srác találkozott vele, az is titokban (mert Ő meg az osztály gizdája volt). Ez a srác csinálta fel a lányt, aki egy elhagyott házban szülte meg a gyereket, titokban. A házban hagyta, ahol csövesek megtalálták. Ő az apa (a sorozatban Simonnak hívták):

[link]

Miután Cuddy régóta szeretett volna egy gyereket, és az előző örökbefogadási kísérlete is kudarcba fulladt (az anya inkább megtartotta a gyereket) így ezt a babát fogadta örökbe, mivel sem a lány, sem az fiú szülei nem akarták megtartani. A lány egyébként meghal a rész végén, szülés utáni komplikációban (post-eklampcia?), a fiú többet nem tűnik fel. Jelenleg a magánnyomozóval neveli Cuddy a gyereket. (Akit House bérelt fel még régebben)

2010. ápr. 21. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, és ha konkrétan érdekel a rész, akkor az 5. évad 11. részéről beszéltem.
2010. ápr. 21. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Mennyi mindenről maradtam le:)
2010. ápr. 22. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!