Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ilyesmi sorozatot mondani?

Tudtok ilyesmi sorozatot mondani?

Figyelt kérdés

Olyat keresek mint a LOST, bár ahhoz foghatót lehetetlen találni, de a lényeg h legyen misztikus/sok kérdéssel, fordulatos, izgalmas. Kisebb nagyobb fikciós elemek is lehetnek benne, de ne legyen túl sci-fi.

Illetve, ha tudtok a The Walking dead-hez hasonlót, azt is írhattok. (Fear the walking dead, z nation-t ismerem..)

2016. szept. 4. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Fringe, az első néhány évad nem olyan jó, de azért nézhető... Utána viszont van olyan jó mint a Lost (bár én mindkettőt gyerekként tartottam csak jónak) és amúgy szintén J.J
2016. szept. 4. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán a "The 100"-at tudnám ajánlani. Bár a leírtak alapján szerintem neked egy kicsit túl lenne benne a sci-fi. :|
2016. szept. 4. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
The 100, Under The Dome
2016. szept. 4. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

hősök

revolution

4400

Elveszett szoba (!nagyon jó!)

Twin peaks örök darab :)

2016. szept. 5. 08:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, meglesem őket.
2016. szept. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!