Síkos Fanni kérdése:
Tudnátok nekem farkasos /vérfarkasos sorozatot vagy filmet mondani?
Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 20:33
1/8 janika7777 válasza:
A lány és a farkas, Alkonyat, Underworld, Vámpíros film, Farkasember, Farkasok között, Wolves, A fiú aki farkast látott; ezek most amik az eszembe jutnak. Remélem segítettem!!!:)
3/8 anonim válasza:
Vámpírnaplókban is vannak vérfarkasok.
4/8 anonim válasza:
Egy amerikai farkasember Londonban
Egy amerikai farkasember Párizsban
Üvöltés 1-6.
Late Phases
Dog Soldiers (Démoni harcosok)
Vérfarkas
Elátkozottak
Ginger Snaps 1-3. (Vérszomj; Két testben: Elszabadulva; Két testben: Újra és újra)
Bad Moon (Átváltozás vagy Rossz hold)
Howl
Waxworks (szerepel benne vérfarkas)
Farkasok szövetsége (két film is készült, amit ilyen címmel fordítottak magyarra)
Véres telihold
Van Helsing
Zárójelbe írtam a magyar címet. Az eredeti cím alapján talán könnyebb megtalálni, mert van, ami több címen is fut. A minőségért nem minden esetben vállalok felelősséget. :)
5/8 anonim válasza:
Never cry Werewolf
Being Human UK
6/8 anonim válasza:
Wolf's rain ha szereted az animét:)
7/8 anonim válasza:
Ezüst pisztolygolyók
Monsters Squad
8/8 vérfarkas0 válasza:
wolfblood igaz az 3 évad 1 része még csak angolul va fent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!