Mi a véleményetek a Fairy Tail animéről?
Attól függ, melyik részét. Ha az évados felbontását nézzük, akkor az eslő évad közepes 5-től gyenge 6-ig, a második pedig erős 3-tól közepes 4-ig. De az első évadnak inkább csak az első 2-3 story arc-ja jó élmény, azon túl már teljesen repetitív és végképp felborul a cselekmény/fan service arány is. A zenéjét szeretem, az animáció minősége viszont főleg a második évadban esik.
Szerintem összességében kihagyható, vagy legkésőbb a Grand Magic Tournament arc után nem érdemes tovább nézni.
Az eleje 9/10, aztán esik a színvonal és márcsak 3/10.
Így vagyok a mangával is, eleinte jó, ötletes, aztán unalmas, átlagos fanservice lesz az egész.
175-ig: 9/10, logikai rések, igazi tragédia hiánya...
176-tól: 5/10, fanservice minden 4. rész, 6 tónusal sötétebb animáció, részek tartalmi szintje...
(A Fairy Tail az egyik kedvenc animém, amit itt írtam, azt úgy hívják hogy kritika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!