Miért szereted a Trónok harcát?
Mi tetszik benne, miért kedvelted meg?
Kiváncsi vagyok mindenki véleményére én most kezdtem el nézni és nagyon megtetszett de csak pár résznél tartok még :)
Spoiler!
Sajnos tényleg érezhető a sorozaton, hogy már nem áll mögötte könyv. A sorozat gyártói már teljes mértékben a fanok kénye kedve szerint mozgatják a szálakat. Ahogy halad a történet, szerintem itt a végén még happy end lesz. Attól, hogy most pár B meg C kategóriás kis szereplőcskéket legyilkoltak attól még érződik rajta a lightosodás.
Mert a hatalom természetéről szól. Ugyanígy játszódhatna a mai világban, a mostani politikusokkal, vezető vállalkozókkal, országokkal a főszerepben.
Nem mondom, hogy pont olyan a valóság, amilyennek a Trónok harca megjeleníti (és most nem a sárkányokra, lovagokra gondolok, hanem az emberi kapcsolatokra), de hogy nincs még ilyen más sorozat, ami ilyen jól visszaadná ezt, az biztos.
Sok Trónok harca rajongóval az a baj, hogy azt hiszik ez csak egy sorozat és a valóságban az emberek nem ilyenek. Pedig pont hogy de. (És a könyvben ez még jobban van ábrázolva.)
Nincsenek benne igazán jó és igazán rossz emberek sem.
6.
Szerintem pont ezért jó. Minden más sorozat gyáva ahhoz, hogy ilyeneket meglépjen.
Ettől ilyen egészen valóságközeli a Trónok harca, hogy nem mindig a jók győznek. A valóságban sem.
6-os vagyok.
Nem azért írtam,mert rossz a véleményem róla(szerintem a sorozat második legjobban eltalált jelenete)hanem kíváncsi leszek a kérdező véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!