Lesz a Crysis-ból film?
Figyelt kérdés
Régebben valahol olvastam, hogy fontolgatják a filmet a Crysis-ról, de nem találtam.
Most akkor lesz belőle film vagy sem?
Aki tudja, írjon. Köszönöm.
2010. ápr. 21. 15:07
1/9 anonim válasza:
Hát szerintem lesz Elöbb vagy utobb.
De elsönek a Játékokat adják ki szerintem.
De tuti Benne lesz a NANO ruha,és az biztos hogy nagyon jo film lesz.Vagyis Remélem nem gagyira csinálják.
Mert ebböl nagyon jó filmet készithetnének.
2/9 anonim válasza:
Én vagyok aki az elöbb.Hát ha kiadják a Crysis 2 akkor szerintem 2012 Fele lesz film.
3/9 A kérdező kommentje:
Lesz tuti film?
A játékot asszem szep. vagy okt.-ben adják ki.
Addigra kéne 4 vagy 6 magos proci, 5870 minimum stb=atomerőmű!
De itt már komoly grafikára számíthatunk, itt egy kép a játékból: [link]
2010. jún. 2. 12:27
4/9 anonim válasza:
A Crytek vezérigazgatója szerint a mozis adaptációt abszolút komolyan gondolják, a tárgyalások már javában folynak.
5/9 anonim válasza:
Amúgy egyáltalán nem mert nekem egy ilyen procival maxon ment szaggatás nélkül: AMD Phneom(tm) II x2 545 Processor 3.00Ghz.És 2Gb rammal.Meg egy ATI Radeon HD 4800 Seires 1Gb os van nekem.De te tudod.És még a Crysis 2 is megy maxon.
6/9 A kérdező kommentje:
Édes istenem, hány éves vagy? Te aztán értetted a kérdést...
2011. ápr. 30. 14:59
7/9 anonim válasza:
Ja bocsi de én arra értettem hogy azt mondtad hogy komoly grafikára ja lessz.Amúgy a filmet biztosan megcsinálják mert valahol olvastam csak azt nemtudni hogy mikorra lenne meg.
8/9 anonim válasza:
Én láttam a forgatásról képeket !:)
9/9 anonim válasza:
3. válaszoló
Azon a képen szerintem össze van vágva a valósággal, ennire komoly grafikája azért nincs xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!