Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A steven universe-ben Gránát...

A steven universe-ben Gránát leszbikus?

Figyelt kérdés
Azért gondolom ezt mert amikor Gránát kettéválik (nem emlékszem ennek a pontos megnevezésére) akkor ölelgetik is puszilgatják egymást. Meg néha elpirulnak. Vagy ennyire jó barátok?

2016. aug. 24. 00:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
88%
Igazából gránát, rubint és zafír egyesülése. És igen nagy valószínűséggel azok. Amúgy abban a sorozatban mindenki leszbikus :'D. Gyöngy például többszörös is megemlíti hogy szerette rózsakvarcot(steven anyját)
2016. aug. 24. 23:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Mindig is gyanúsnak tartottam őket :DDD. Egyébként nincs ezzel semmi bajom csak egy kicsit meglepődtem :D
2016. aug. 25. 00:08
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Lényegében ő egy egyszemélyes leszbi pár. Ahogy egyszer elénekli, ő "szerelemből áll".

A sorozat Amerikán kívül vetített változatát alaposan meg is cenzúrázták a leszbikus jelenetek miatt.

2016. aug. 25. 02:09
 4/11 anonim válasza:
100%
Elvileg igen, amúgy meg sokan csak annyit mondanak, hogy csak két kristálykő, akiknek ugyebár nincs nemük, szereti egymást.
2016. aug. 27. 19:32
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
A kristályékköveknek nincsen nemük, csak női alakjuk van, szóval nem, nem leszbikusok.
2016. szept. 2. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Igen, kedves 5-ös, igazad van. Nekik nincsen nemük, és nem úgy szaporodnak mint az ember, nincs kifejezetten párjuk, csak érezhetnek egymás iránt szeretetet. Ez attól náluk semmit nem jelent.
2017. máj. 11. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Az 5-ös vagyok. Egy kis dolog azért sántít a válaszban amit adtam. Nem tudom miért, de azz írtam, hogy a kristályékköveknek nincs nemük, ami igaz is, a kristályékkövek azonban csak a csapat akit ismerünk és szeretünk, de igazából egyik ékkőnek sincs neme, nem csak a kristályékköveknek. És hozzáteszem, hogy ennek ellenére azért Rubin és Zafír kapcsolata pont úgy néz ki, mintha egy leszbi pár lennének (nemcsak a külsejükre értem), még ha igazából nem is azok.
2017. máj. 11. 14:09
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

Ahogy Amethyst mondaná, ők kövek :D

Nincs nemük, utálom, ha valaki azt mondja, hogy leszbikusok.

2017. aug. 13. 12:22
 9/11 anonim válasza:
96%
Csak egy kérdés Rózsának akkor hogyan lett gyereke??
2018. máj. 24. 21:01
 10/11 turidominik16 ***** válasza:
56%
A 9-nek űzenem. Úgy hogy ő egy emberrel csinált gyereket. Meg ő fel is áldozta a testét steven-nek. Steven az félig ember.
2020. szept. 6. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!