Tudtok nekem ajánlani ilyen filmeket?
[link] nem rossz, de nekem nem tetszett Lily alakítása, a bár lehet tnyleg ilyen volt :D Igaz történet alapján.
[link] Hát, nem tudom az ilyesmit szereted e, én kicsit bizarnak tartottam, de nem rossz film.
[link] Szintén igaz történet alapján, nem rossz
[link] Nekem ez annyira nem tetszett
[link] aranyos film, inkább baráti, mintsem leszbi, de azért van benne :)
[link] inkább a könyv!
[link] Nem jelenik meg konkrétan a leszbikusság, de elég nyilvánvaló szerintem, egyik legaranyosabb film, imádtam. Annak ellenére, hogy sok negatívum történik a filmben, nagyon optimista hangételű.
[link] Szerintem ez borzalmas volt :D
[link] Nézhető
[link] Jó film, szerettem, de szerintem szomorú is :).
[link] egyik legbizarrabb filmélményem :D
[link] Jó a csattanó a végén ;)
[link] nekem annyira nem tetszett, bár szép benne a két nő, de ennyi.
[link] Jó film. Meg hát ugye Julianne Moore :D
[link] kikapcsolódós, amcsi vígjáték féle.
[link] tanár-diák, jó film
[link] nem ez a fő szál
[link] rég láttam, nem emlékszem rá annyira, szomorú film
[link] Lynch film :D Úgy nézd :D
[link] mini series, bbc
Húú, még volt egy önéletrajzi is, egy irónő élete, de már nem tudom ki volt ő :D
Persze sok van még, én is többet láttam, most így hirtelen ezek azok, amik jobban bejövősek, vagy emlékezetesek. Ajánlom a [link] oldalt, meg keresgélj úgy googliba, hogy imdb lesbian movies vagy ilyesmi. Ott is kidob sok listát.
Ez túlzás, h leszbi, bár van benne csók, de a film megér egy megtekintést :D Meg szerintem Catherine Deneuve igen szexi, még ha koros is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!