Aria és Jason kavartak? Mert az utóbbi részben sokszor utaltak erre. De én nem emlékszem rá, pedig láttam az összes részt, bár az időugrás óta kissé zavaros.
Figyelt kérdés
Arra emlékszem, amikor a sorozat elején egyszer csókolóztak, de most többre volt utalás, amikor Alisonnal és Maryvel vacsoráztak akkor is...
Válaszaitokat előre is köszönöm!! :* :)
#Jason #7. évad #Pretty Little Liars #Aria #Csinos kis hazudózok #7. rész elött #Jasria #MarryDrake #DiLaurentis Family
2016. aug. 21. 15:32
1/5 anonim válasza:
Még a sorozatnak az legelején kavartak egymással, de erről senki nem tud és titokban tartják (erről beszéltek is az egyik mostani részben)
2/5 anonim válasza:
Most derült ki, hogy az időugrás előtti öt évben valamikor kavartak egymással, de szerintem nem csak pár napig tartott, mert Jason már azt is tervezte , hogy Aria is megy vele Etiópiába.
3/5 anonim válasza:
Ahogy az utolsó is írta, az időugrás alatt voltak együtt egy darabig...de senki nem is tudott róla, csak ők.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszaitokat, ment a zold kiskez!! ;) :)
2016. aug. 31. 20:24
5/5 anonim válasza:
Igen csak az az ido ugras kozben volt es nem mutottak csak ugy hogy Aria vissza emlekezet ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!