Pokémon (a többi lent)?
Figyelt kérdés
1.
Hová tűnt Starmie, Misty pokémonja ?
2. James , honnan szerezte victreebel-t ?
2016. aug. 21. 14:51
1/7 anonim válasza:
1) Starmie-t az 1. évad 61. részében odaadja a nővéreinek, hogy fel tudjanak vele lépni a "vizibalett"-ben.
2) James-nek volt egy Weepinbell, ami egy ketrecben továbfejlődött Victreebel-é az egyik részben. Hogy azt hol fogta, nem tudom.
2/7 anonim válasza:
Sok a kavarodás a részek között, pl. Jessie-nek a 46. vagy 47. részben már megvolt Lickitung, pedig csak az 52. epizódban fogta el. Lehet, hogy James Vectreebel pokémonjával kapcsolatban is vannak ilyen fejetlenségek.
3/7 anonim válasza:
Nem, azzal nem volt ilyen kavarodás. Nem volt benne az animében az amikor elkapta, de majd lesz egy visszaemlékezés (Spoiler, amikor elengedi őt :O ) Hogy hogy kapta el :/
4/7 Krisipoke válasza:
Utolsó: dehát nem elengedi, hanem véletlenül elcseréli egy Wobbuffetre, nem?
5/7 anonim válasza:
Krisipoke: Nem, Lickitungot cserélik el véletlenül Wobbuffetre.
6/7 anonim válasza:
7/7 Krisipoke válasza:
Ja, oké, én végig azt hittem, hogy Lickitungról van szó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!