Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik volt az első pokémon?

Melyik volt az első pokémon?

Figyelt kérdés
Ki volt aki először feltűnt? Melyik epizódban?
2016. aug. 21. 01:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Gengar és Nidorino.

Ők láthatóak először az első rész legelején.

(Ha az openinget is beleszámoljuk, akkor Charizard.)

[link]

2016. aug. 21. 01:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Valójában a rajzolók először Rhydont rajzolták meg először így ő az első ebből a szempontból. Történet szempontjából viszont a későbbiekben megalkották a "pokemon bibliát" És ezt nagyjából megpróbálták beletenni az animébe is amiből kiderül, hogy Arceus az első pokemon. [link]

És én néztem az animét meg kicsit utána olvastam és ez nem csak valami rajongó által kitalált sztori :)

2016. aug. 21. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:

#2: A kérdező szerintem arra gondolt, hogy az animében melyik tűnik fel először, és nem arra, hogy ki a pokémonok teremtője, ami egyébként tényleg Arceus.

Az animében -a az openinget, vagyis a bevezetőt leszámítva- Gengar harca tűnik fel először.

2016. aug. 22. 07:01
 4/4 _ZoliPM_ válasza:
tudtommal rhydon. azért van a legtöbb játékban annyi szobor róla
2020. dec. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!