Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol kapcsolódik be a történetb...

Hol kapcsolódik be a történetbe a "Pokémon: Az első film – Mewtwo visszavág" című anime film? :D

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, végig nézem az egész pokémon szériát :D, csak nem tudom eldönteni, hogy hol kapcsolódik be a történetbe a film :/ (15. résznél járok)

2016. jan. 30. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
60. rész környéke.
2016. jan. 30. 19:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D, sehol sem találtam, hogy hol kapcsolódik be, wikin szerintem illet volna oda biggyeszteni, de hát :DD
2016. jan. 30. 19:23
 3/5 Krisipoke ***** válasza:
100%
A filmek többnyire különállóak a sorozattól. A sorozatban nem szokták említeni sosem, ami a filmekben történik, illetve a filmek szempontjából is maximum annyira érdekes, hogy éppen melyik karakterek vannak, és kinek milyen Pokémonja van. Az elsőt kb. bárhova be lehet illeszteni az első évadba, miután kikelt Togepi (kb. 50. rész).
2016. jan. 31. 09:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D, így fogok tenni :D, és esetleg valaki tudja, hogy hol lehet megnézni a 19. részt? :C, letölteni is próbáltam sehol semmi... ahol le lehetett tölteni ott pont 19. rész nem volt meg..
2016. jan. 31. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A 63. rész után lehet ez a film, mert abban Giovanni még irányítja Mewtwot Gary ellen egy teremharcban.
2016. jan. 31. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!