Üdv! Borutóval lenne kapcsolatos kérdés a többi lent?
Na szóval, nem láttam a filmet meg ilyesmi szóval úgy állok a dologho, egy amv-be láttam hogy Narutó fián egy áthúzott avarrejteki fejpánt van, én ebből arra következtettem ,hogy ő bukott ? vagy csak sérült a fejpánt egy harc közben ?
Válaszokat előre is köszönöm !
A filmet én se láttam, de nem hiszem, hogy ez abban kiderülne.
Azért nem hiszem, mert időközben elkezdődött a Boruto manga, ami lényegében egy visszaemlékezés. Azért visszaemlékezés, mert úgy kezdődik, hogy Konoha romjai között harcol Boruto és egy Kawaki nevű valaki, aki vagy megölte Narutót vagy valahová elzárta, és eközben láthatjuk, hogy Boruto fejpántja átvan húzva: [link]
Majd ezután kezdődik a visszaemlékezés.
1. válaszoló: Az egy álom volt.
Kérdező: Mivel Boruto csalt a chunin vizsgán, ezért Naruto elvette a fejpántját, amit akkor kapott, amikor átment az akadémiai vizsgán, és genin lett. Amikor Sasuke Boruto és a maradék 4 Kage társaságában Momoshikiék nyomába eredt, hogy megmentség Naruto-t, Boruto felvette Naruto régi, szakad melegítőjét, amit még gyerekként viselt, valamint Sasuke régi fejpántját, ami megsérült a Rasengantól a Végzet Völgyében. Remélem nagyjából érthető. :)
"Az egy álom volt."
És honnan veszed, hogy álom volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!