Gyilkos elmék (Criminal Minds) ´szakértők´! Le tudná nekem valaki írni, az összes olyan epizódot, ami Reid-del kapcsolatos?
Három ilyen epizódra emlékszem így hirtelen:
- 2. évad 14. és 15. része
- 8. évad 12. része
Szia, nekem van egy szép hosszú listám az általam 'kedvenc'-nek titulált részekről. Tekintve, hogy a kedvencem nekem is Spence, így a legtöbben ő a kulcsszereplő, vagy van valami vicces mmomentuma/beszólása. Remélem elnyeri a tetszésedet:
1.évad: 6.rész, 10.rész, 16.rész, 18.rész,
2.évad: 14-15.rész,
4.évad: 3.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9.rész, 20.rész, 24.rész,
5.évad: 8.rész, 16.rész.
6.évad: 12.rész, 16.rész,
7.évad: 1.rész, 2.rész, 4.rész, 11.rész, 13.rész, 23-24.rész,
8.évad: 4.rész, 5.rész, 6.rész, 10.rész, 12.rész, 13.rész, 16.rész,
9.évad: 6.rész, 7.rész, 18.rész, 23-24.rész
10.évad: 6.rész, 11.rész, 13.rész, 14.rész,
(Még csak most kezdtem nemrég újranézni, így nem jutottam tovább a tizedik évad felénél. Azért remélem segítettem.)
Hali, ketteske voltam, szeretném kiegészíteni az eddigi felsorolásomat, egy kihagyhatatlan résszel: 11 évad 11 rész. Valami fergetegesen Reid-központú a rész :D be kell valljam megérte rá várni (mert az ez előtti három (!!) részben Spence nem szerepelt, de megérte várni rá, mert amikor visszatért jött ez a csodálatos berobbanás... Na jó, nem is spoilerezek)...
Remélem segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!