Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anyukán miért nem engedi hogy...

Anyukán miért nem engedi hogy nézzem a gyilkos elméket? (több infó lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok szeretem ezt a sorozatot, de anyu azt mondta hogy nem szabad néznem mert nem nekem való.. Pedig láttam már rosszabbat is.

2016. júl. 4. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor vannak benne elég durva, horrorisztikus jelenetek is, nem véletlen a 18-as karika! Lehet, hogy most még lazán veszed a dolgot, de később utólag is negatív irányba sodorhatja a személyiségedet!
2016. júl. 4. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 34 vagyok, de nekem is nyomasztó tud lenni néha az a sorozat.

Ha az én gyerekem lennél, és tényleg szeretnéd, akkor engedném, de szülői felügyelettel a biztonság kedvéért.

2016. júl. 5. 11:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. júl. 15. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon durva részek benne. Lehet, eddig nem találkoztál olyannal, de némelyik tényleg nem 13 éves lánynak való.
2016. nov. 25. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem miért nem engedik. Én már 10 évesen néztem és semmi bajom nem lett.

15/F

2017. jan. 2. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 10 évesen a szüleimmel néztem, afféle családi program volt minden este. 12,5 évesen egyedül daráltam le az egész sorozatot. Kemény dió volt. Fél évig néztem. Huhh. Engem is le-sulytott akkor pár epizód, de volt amin ELALUDTAM. Szóval én sem értem. De mostmár biztos nézheted.
2020. júl. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!