A Hullámlovasok c. filmet hol lehet megnézni, online, vagy esetleg letöltve? Nagyon régóta keresem és sehol nem találom.
Sajna megnéztem pár bevált oldalt ahol eddig szinte minden filmet megtaláltam de semmi. Mondjuk annyi, hogy nCore-on fenn van, ha van ismerős akkor vagy kérd meg hogy töltse le, vagy kérj egy meghívót és akkor te is le tudod tölteni, meg még egy rakás filmet. (Feltéve hogy a 2015, Helen Hunt és Luke Wilson filmről van szó)
De ha nem lényeges hogy magyar legyen kereshetsz néhány szabad (seed kötelezettségtől mentes) torrentes helyet és hozzá tudsz dobni feliratot.
Lehet hogy előre elszóltam magam és akkor BOCSÁNAT!!
Angolul van csak meg a film FullHD, HD, és SD formátumokban, de sajna magyar feliratot nem találtam hozzá.
Ha angolul meg tudod nézni akkor minden rendben, de szinkronosan nincs meg, max angol feliratot tudsz alá rakni, vagy ha nagyon extrém vagy török, horvát vagy egyéb elterjed nyelveken. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!