Tudnátok a vampire knighthoz és a sword art onlinehoz hasonló animéket mondani?
Attact on titan, kicsit para, de szerintem megeri belenezni :)
Fairy tail: nagyon vicces
Amugy ha bovebb infot mondtanal h milyen animet szeretnel, akkor tobbet tudom mondani.
Pl.: fantasy, romantikus, vigjatek, rejtelyes stb stb
Dance with devils
Diabolik lovers
Nem mondanám hogy túlságosan egyezne a történet, de azért hasonlítanak.
Akkor az Attact on titant ajanlom neked nagyon. En alapbol nem szeretem az ilyen sotet, para animeket, de ez nagyon tetszett.
Gosick: ez ilyen detektives, a karakterek tipikus nagy szem, nagy fejlent vannak lerajzolva.
Arcana famiglia: nem tudok erre mit hozza fuzni, fantazia dus, harcokkal meg sok-sok erzelmi izekkel
Durarara: tele kerdojellel, szoval van ezen mit gondolkodni
Guilty crown
Bleach: nagyon nepszeru a Naruto utan :) (bar kinek mi...)
Kuroshitsuji vagy Black Butler (renelem jol irtam)
Inuyasha: nagy kedvencem, van x reszig magyar szinkronnal
Kyokai no Kanata: ezt meg nem neztem meg, de terveben van
Kamisama Kiss: ez szerintem nagyon aranyos, szellemuzos anime es 2 evadja van eddig
Akatsuki no yona: grafikaja nagyon jo, vicces es siros anime
Noragami: nagyon vicces a foszereplo xD
Ino x boku ss: en ezt vagy 3x neztem meg xD
Na es most jon, ami egyaltalan nem fantasy hanem sulis (tobbnyire) es ellentete a fentieknek:
Kaichou wa maid sama: (lehet rosszul irtam, de a gugli kijavitja xD ), ez az egyik nagy kedvencem, vicces nagyon.
Gekkan Shoujo Nozaki-kun: sirni fogsz a nevetestol
High kyuu! : masik nagy kedvencem, roplabdas anime
Koroko no basuke: harmadik nagy kedvenc, kosaras anime xD
Free! : uszos anime (ennyi sportos anime...)
Ore monogatari: hihetetlenul aranyos anime
Special A
Ouran high school host club: ez is nagyon vicci
Ao haru ridde: tipikus dramai, de nagyon szeretem
Wolf girl and black prince: ezt nagyon ajanlom
NANA: kicsit tul komoly
Itazuna kiss: lehet megint rosszul irtam xD, de itt a foszereplo lany hihetetlenul naiv es ugyetlen a pasi meg teljes ellentete: komor, okos, jo kepu, nepszeru stb stb
Tonari no Kaibutsu-kun: ezt is ajanlom, nagyon aranyos
Kimi ni todoke: akkor ajanlom, ha van turelmed. Itt a foszereplo tipikus lathatlan lany, vagyis inkabb mindenki fel tole, mert ugy nez ki mint a Kor horror filmbol Samara, ezert Sadakonak nevezik (igy hivjak japanul Samarat) es ugye jon a szoke herceg (ez esetben a fekete herceg) es a szarnyai ala veszi szegeny naiv lanyt.
Szerintem igy ennyi anime eleg is lesz xD ha szeretnel meg akkor irj xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!