Szerintetek Melyik Joker volt a legjobb?
Most néztem meg a Suicide Squadot és az új Joker nem nagyon győzött meg!Ellentétben a 2008-as Dark Knightnál Heath Ledger alakítása fantasztikus volt de ez az új Joker nem tűnik az igazinak!Nektek mi a véleményetek erről? Ki alakította jobban Jokert Jared Leto vagy Heath Ledger?(És ne más filmeket nézzünk mivel Jared letót szeretem mint színész de valahogy nem hozta olyan jól ezt a Jokert!Tehát csak Joker kapcsán írjatok ne más megítélésből!)Illetve azt is megköszönném ha odaírnátok miért az adott személyt preferáljátok hátha valamivel felnyitjátok a szemem.
Előre is köszönöm!
Természetesen Heath Ledger! Remekül játszotta el a totál őrültet, valóban egy fantasztikus és felejthetetlen alakítása volt. Szörnyen lesújtott amikor a halálát hallottam...
Amúgy nekem Leto alakítása is bejött, de Ledgeré a legjobb! Őt aligha szárnyalhatnák túl!
Mark Hamill > Jack Nicholson = Heath Ledger > egy beszívott csöves > Jared Leto
Összességében, ha a forráshűséget nézzük, szerintem Hamill tudta eddig legjobban elkapni Joker karakterét, a hangjátékával szerintem egyértelműen fölé emelkedik Nicholsonnak és Ledgernek. Utóbbiak közt nem állítanék fel alá-fölérendeltségi viszonyt, Burton és Nolan megközelítése teljesen eltérő és mindkettő jól működik a maga filmjében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!