Mik a legjobb vígjáték-horror filmek?
Figyelt kérdés
Vagy horror filmek amiken sokat lehet nevetni.2016. aug. 9. 22:38
1/7 anonim válasza:
Horrorra akadva 5..itt horror filmekből parodizálnak garantáltan nevetni fogsz rajta..vígjátéknak a rossz kisfiú kedvencem..horrornak pedig a démonok közöttet ajánlanám.. Nagyon durva ☺
2/7 anonim válasza:
Horrorra akava részek, Zombieland, Haláli hullák hajnala, Juan,a zombivadász. Ezek mind horror-vígjáték :D Énis láttam őket nagyon jók, sokat szakadtam rajtuk :D
4/7 gnoomage válasza:
30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo,(igen, ilyen retek hosszú neve vanxd) Horrora akadva összes része.
5/7 anonim válasza:
Dellamorte Dellamore (Of Death, of Love, Cemetery Man, a magyar címét nem tudom)
Hullajó! (Braindead)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!