Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi történt a Sonic Boom-al a...

Agocsbenedek kérdése:

Mi történt a Sonic Boom-al a Megamax-on?

Figyelt kérdés
Egy nagy Sonic fan vagyok, is arra lennék kíváncsi, hogy mi lett a Sorozattal. Ha jól tudom 2015 öszén kezdték elsugározni magyarországon, is 2016-ban fejezték be? Én februárba láttam utóljára szerintem, De hiába várok, nem megy már a Megamax-on. Már a Pacman és a Szellem Kaland megy helyette. Mi történt? Betiltották, Mert azt mondják sokan, hogy: VISSZA A SONIC X-ET!!!

2016. aug. 15. 10:03
1 2
 1/11 Chara the FirstHuman ***** válasza:
80%
"Egy nagy Sonic fan vagyok" really? komoly? Sonic fan? hadd mondjak el neked valamit, nem attól leszel "nagy Sonic fan" hogy ezt nézed, szerintem gondold át újra
2016. aug. 19. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Leadták az összes részét. Valamikor biztos újra adni fogják. Én is szeretem ezt a sorozatot, először angolul néztem végig, a magyar szinkron nagyon rossz lett szerintem. A Sonic X-et is szívesen nézem. Az első válaszolótól meg azt kérdezem, hogy honnan tudod, hogy a kérdező nem játszik a játékokkal, vagy, hogy nem nézte a Sonic X-et?
2016. aug. 23. 09:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Játszottam, is néztem a Sonic X-et is.
2016. aug. 24. 08:58
 4/11 Chara the FirstHuman ***** válasza:
34%
2. Onnan hogy csak azért mert játszol a játékokkal meg nézed az x y Sonic sorozatot nem leszel egyből Sonicfan, ezt kérdezd meg egy vérbeli SonicFan-tól
2016. aug. 26. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Én követem a szériát. Majdnem az összes játékával játszottam ( kivéve a Sonic Spinballt, Labyrintot, a 06-ot és a Boom-okat). Már 2008-2009 óta ismerem a franchiset, és imádom. Most a Secret Rings-et tolom, azután a Black Knight jön.
2016. aug. 27. 09:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja, én is játszok vele is nekem tetszik nagyon! :D a tv-sorozatot is! a Pcman-t meg egyszerűen utálom! se befejezés, nem tudom kikerülni a szellemet, ja, a Sonic Boom: Rise of Lyric-t még nem is játszottam, kivéve hogy mennyire rossz nekem nincs Wii U-m.
2016. aug. 27. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Én szinte azokat nem játszottam, amik vagy nem érdekeltek, vagy nincs olyan emulátor, (még) pl. Xbox 360, Nintendo 3DS, Ps3, PS4,Wii u.(Az előző válaszomban nem soroltam fel mindet). Már alig várom a Sonic Mániát, meg a másik játékot, aminek még a címét nem mondták meg, ugyanis meg fognak jelenni PC-n jövőre. Én a Máriót utálom, valahogy minden játéka ugyanolyannak hat.
2016. aug. 27. 21:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Windows 8-ra vagy 10-re megjelent a Xenia, az egy Xbox 360 emulátor, csak nekem nincs ugye ilyen gépeim, úgyhogy nekem van Xbox 360-m.
2016. aug. 28. 17:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy futna a gépen, és még nagyon kezdetleges, csak pár játékkal működik. Majd talán egyszer kipróbálom. Addig is várom a Sonic Boom 2. évadát, ami elvileg idén kezdődik angolul. Nem lehet rossz a sorozat, ha már egy 2. évadot is készítettek. Nekem bejön.
2016. aug. 28. 18:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Alig várom :)
2016. aug. 29. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!