Aki nézi a Galactik Footballt?
Mi történik a 2. Ès 3.dik évadban, ugy a fontos részleteket, hogymi történik.
Mei és Djokkal, mi lesz ujra összejöhetnek?
A 4dik évad mikor jön ki és melyik csatornán fogják adni (magyarul) ?
másodikban: Rocket a pályán kívül használja a szuszt, hogy megmentse Meit, ezért eltiltják őt a focitól, aminek köszönhetően eltűnik és belép a Gömbbe, ahol egy beképzelt bajnok lesz, de ennek a gömbnek az a lényege, hogy elszívják az erőket a játékosokból. mert az első részben, akit a végén elvileg megöltek pasast (nem jut eszembe most a neve) mégis él, el akarja pusztítani a bajnokság helyszínét. Akihito beteg lesz, ezért nem tud részt venni a bajnokságon, az ő és Rocket helyére két új tag fog beállni. Másodszor is megnyerik a bajnokságot, persze itt már mindenki újra a régi. Kb ennyi maradt meg belőle, de igazából hatalmas csalódás volt ez az évad, pedig az első évadot imádtam, a harmadikat még nem láttam, de azt tudom hogy Mei otthagyja a Snowkidset és Sinettel fog összejönni. de bővebben arról nem tudok, de igazából nem fűzök hozzá sok reményt, ha majd nagyon unatkozom megnézem, mert belenéztem az első részébe és egyáltalán nem kötött le :S
én angolul néztem őket, szóval én még arról sem tudtam, hogy a második meg harmadik évad már van magyarul :)
igen bocsi, tényleg Tia, ezt rosszul írtam :)
ha megnézem leírom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!