Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem találom sehol...

Miért nem találom sehol Cserhalmi György Életveszélyben című filmjét, sorozatát sehol?

Figyelt kérdés

Volt régen egy sorozat Cserhalmi György vezette,

Életveszélyben volt a címe.

Szerettem volna újra megnézni ezeket a kisfilmmeket,

de sehol sem találom az interneten.

Hol lehetne újra megnézni?

2016. aug. 13. 16:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Bocsi a hibáimért.

Válaszokat előre is köszönöm.

2016. aug. 13. 16:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Remélem hogy meglehet még nézni valahol. :)
2016. aug. 13. 22:58
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
NCORE VAGY A TV! De én inkább a Dóra, a felfedezőt ajánlom! Az a legjobb sorozat! Persze az Én kicsi pónimnál nem jobb!
2016. aug. 13. 23:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem találom.
2016. aug. 19. 23:36
 5/11 anonim ***** válasza:

azt hittem lesz pár a régi VHS kazettákon, de erről spec nem találtam, pedig emlékszem rá ,hogy régen voltak videókazettán véletlenül felvéve, bekapcsolva maradt videó miatt.

Jó lenne megnézni újra néhány epizódot olyan marhaságok voltak benne néha ,hogy a lepergett a foszfor a képcsőről.

Emlékszem arra mikor két 10 év körüli gyerek kirándulni megy az erdőbe, egyikük felmászik a fára és egy szarvasra vadászó orvvvadász sörétes puskával ( amivel szarvasra nem is szokás vadászni csak golyóssal) lelövi ( mert mint tudjuk a szarvas a fán terem). Az orvvadászok elmenekülnek terepjáróval, a barátja a sérült gyereket elcipeli egy erdő közepén álló Skodába, majd a filmekből ismert összeérintek két kábelt módszerrel el is indítja és kivezet a városba vele, ahol mentőt hívnak hozzájuk.

Meg másik mikor a faszi az erdőben sétál és leül egy kőre ahol megmarja kisujját egy vipera, erre visszamegy a favágókhoz, akikkel korábban találkozott, de ők már nincsenek ott és egy otthagyott baltával levágja az ujját, közben a favágók visszamennek, az otthagyott szerszámok miatt akkor találják meg. És úgy előadva, hogy azért nem halt meg mert levágta az ujját. Aki odafigyelt biológia órán általános iksolában ( akkor pont 7. osztályos voltam és téma volt biosz órán is az eset ,hogy marhaság, a vipera marása nem halálos, ill. csak ritkán és nem hat gyorsan, van idő elmenni orvoshoz, aki ad ellenmérget rá, csak pár hegységben élnek nálunk viperák ott pedig tartanak is ellenanyagot rá. Sőt újabban mivel sok mellékhatása van alapból be se adják csak ha muszáj, mert egy jó állapotban lévő immunrendszer legyőzi enélkül is a mérget, csak pl. gyereknek vagy öregeknek kell, vagy ha gyenge az immunrendszer valamiért.

2017. máj. 24. 12:53
 6/11 A kérdező kommentje:

Legalább olvastam egy jót. :)

Köszönöm.

2017. jún. 16. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Igaz elég régi a kérdés,de amit a 7-es leírt ekekre a részekre pont emlékszem.... :D
2022. dec. 30. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
7-es vagyok,én emlékszem egy olyan részre is,ahol egy (ha jól emlékszem szőke hosszú hajú férfi)egy bombát hagyott a buszon,és egy nő veszi észre....
2022. dec. 30. 22:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Arra emlékszem Szolnokon forgatták ,ismerősek voltak a helyszínek meg a Jászkun volán buszok.

Az már a végefelé volt, mikor már vqlós történetek helyett kamuk mentek vagy valósak felturbózva.

Ha jól emlékszem egy vállalkozót zsaroltak meg azzal ,hogy bombát tettünk a kocsidba fizess vagy felrobbantom, és jól benézett a kocsi alá, de nem tlaált piros TNT feliratú rudakat zsikrázó gyújtózsinórral, de azért annyira megijedt ,hogy busszal menjen a városba, és a buszon egy utas vette észre, hogy leszállt valaki aki a nála lévő nejlonszatyrot otthagyta, belenéz és lát egy piros LCD kijelzőt, ami visszaszámol, pánikszerűen szól a sofőrnek ,hogy állj meg bomba van a buszon, erre megáll, majd bemondja kb. mintha a lottószámokat olvasná fel ,hogy kedves utasaink a buszon bomba van ezért nem megyünk tovább, és egy utas se menekül pánikszerűen csak ülnek döbbenten.

2023. jan. 3. 13:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Volt egy másik eset ami rémlik építkezésen a munkás belenyúl a betonkeverőbe ami levágja akarját tőből, és mutatják hogyna varrják vissza az orvosok.

Vagy a rally versenyző, aki verseny után utazik a terhes feleségével a tréleren ami a versenyautót viszi, lerobbannak asszonynál megindul a szülés a versenyző meg a versenyautóval viszi be a kórházba szántóföldeken át levágva a kanyarokat toronyiránt.

Másik kamu történet volt ( bár ki tudja ez lehet, hogy részben igaz is volt) Két Pannónia motorral motorozó motoros az országúton egyikük bekapja légy helyett a darazsat torkon csípi és a motor benzincsövét dugja le a torkán így kap levegőt, másik motoros hív mentőt és a végén közli, hogy tanult az esetből ezentúl csukva tartja a száját motorozás közben, a teljesne zárt sisak nem jutott eszébe.

2023. jan. 3. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!