Tundnátok írni nekem hackeres (cyberpunk) filmeket / sorozatokat?
Figyelt kérdés
Mr. Robot, Lucy, Forráskód - ezek mind kilőve
Minden mást izgatottan fogadok!
2016. aug. 13. 00:11
1/5 anonim válasza:
Valamennyire a Mátrix is beletartozik és ennek (egyik) alapjául szolgáló animesorozat is - a Ghost in the Shell.
2/5 anonim válasza:
WHOAMI-Egy rendszer sincs biztonságban
3/5 anonim válasza:
Ha már Matrix, akkor Johnny Mnemonic. Egyébként a Matrix épít a Lain-re is, ami nem kifejezetten cyberpunk, de hasonló. Elvontabb, de szerintem jó a Nirvana is Cristopher Lamberttel (neki mindig furcsa filmválasztásai vannak, amik néha bejönnek, néha nem).
Ha a valóságban játszódót és vicceset akarsz, akkor ott a Silicon Valley című sorozat.
(De természetesen a legalapabb a Neuromancer c. regény, ami magát a cyberpunk genre-t létrehozta.)
4/5 anonim válasza:
Nem hackeres, de szerintem mégis cyberpunk-hoz sorolható (cybertéren kívül kb minden elemét tartalmazz a cyberpunk műfajnak) filmek:
- Szárnyas fejvadász (szigorúan a rendezői, kommentár és happy end mentes változat)
- Meteo
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, mindenkinek! Azt hiszem nem fogok unatkozni :)
2016. aug. 14. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!