Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tundnátok írni nekem hackeres...

Tundnátok írni nekem hackeres (cyberpunk) filmeket / sorozatokat?

Figyelt kérdés

Mr. Robot, Lucy, Forráskód - ezek mind kilőve

Minden mást izgatottan fogadok!

2016. aug. 13. 00:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Valamennyire a Mátrix is beletartozik és ennek (egyik) alapjául szolgáló animesorozat is - a Ghost in the Shell.
2016. aug. 13. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
WHOAMI-Egy rendszer sincs biztonságban
2016. aug. 13. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha már Matrix, akkor Johnny Mnemonic. Egyébként a Matrix épít a Lain-re is, ami nem kifejezetten cyberpunk, de hasonló. Elvontabb, de szerintem jó a Nirvana is Cristopher Lamberttel (neki mindig furcsa filmválasztásai vannak, amik néha bejönnek, néha nem).

Ha a valóságban játszódót és vicceset akarsz, akkor ott a Silicon Valley című sorozat.

(De természetesen a legalapabb a Neuromancer c. regény, ami magát a cyberpunk genre-t létrehozta.)

2016. aug. 13. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem hackeres, de szerintem mégis cyberpunk-hoz sorolható (cybertéren kívül kb minden elemét tartalmazz a cyberpunk műfajnak) filmek:

- Szárnyas fejvadász (szigorúan a rendezői, kommentár és happy end mentes változat)

- Meteo

2016. aug. 13. 20:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, mindenkinek! Azt hiszem nem fogok unatkozni :)
2016. aug. 14. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!