Szerintetek a Pretty Little Liarsban ki ölte meg Charlotte DiLaurentist? És ki A. D, az új zaklató?
Jenna szerintem is benne van valamibe meg Noel is.
De elvileg A.D. most teljesen mas, hat szerintem jobban meglepodunk mint Cecenel :D
Marmint Wren lett volna a regi A?
Hat ezt nem tudtam:D de mikre nem kepesek a pll rajongok:D de hat meg is ertem tul jo ez a sorozat *-*
Szerintem Andrew Campbell A.D. Kb az az indokom, amit a hatos is leírt. Charlotte testvére Andrew, aki mint tudjuk egyidős a lányokkal. Andrew-nak régen tetszett Aria, ez magyarázhatja azt az aktát (bár nem tudom hogy, a teória még fejlesztés alatt van:D) Andrew-t ugye örökbe fogadták, plusz a Campbell farm a babaház területére épült, vagy hogy is volt már...a név pedig stimmelne (Andrew Drake--A.D)
Az indíték pedig: Andrew utálja a lányokat, és ki akarja deríteni, ki ölte meg a testvérét.
Nem mellesleg megvan hozzá az esze, és a külseje sem üt el a DiLaurentisektől
A gyilkosra pedig ötletem sincs
Majd meglátjuk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!