Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan aki szereti a...

Van olyan aki szereti a Trónok harcás Daeneryst?

Figyelt kérdés

Ha van akkor mivel tudjátok indokolni?Ez a lány egy jellemtelen,idegesítő p*csa aki ok nélkül ölet(éget...) meg ezreket ha ahhoz van kedve,ráadásul semmit sem tud Westerosról és így akarja elfoglalni,nem hallgat a tanácsokra stb...plusz szerintem a színésznő is ripacs(amellett jó nő nagyon:D)

A könyves Dany-vel ne jöjjetek,ott teljesen más a személyisége,a sorozatban szerintem nagyon elrontották...

Ja és megelőzve a felháborodásokat,minden értelmes választ felpontozok,akkor is ha nem értek vele egyet.

2016. aug. 7. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Nekem ő a kedvencem már az első évad óta, engem nem zavarnak a megégetések, sőt! A személyisége is tetszik egyszerűen megfogott. Szóval itt egy Daenerys #1 fan :D
2016. aug. 7. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
A színésznő borzalmas. Nézhetetlenné teszi a jeleneteit. Ezt csak fokozza a dilettáns forgatókönyv. Amíg néztem, rendszeresen áttekertem a meereeni jeleneteket, mert már fizikai fájdalmat okozott nézni őket.
2016. aug. 7. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
én imádom Danyt
2016. aug. 7. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Én minden részben az ő jeleneteit várom, erős, magabiztos célratörő személyiséget adtak neki. másrészt bírom a sárkányait és jól néz ki :D nekem első résztől szimpatikus. öcsémmel elkezdtem nézni az elején kijelentettem "én neki szurkolok" (nem azért mert dögös).van sok hiba a karakterébe de még is az egyik legjobb.
2016. aug. 7. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Az egyik kedvencem a sorozatban:) Tyrion és Arya mellett. Egyszerűen csak kedvelem, szimpatikus ahogy játszik. Amúgy nem mellesleg elég nehéz a szerepe.
2016. aug. 8. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
18%

Hogy is mondta Cersei?

"Ha a hatalmasok játékát játszod vagy győzöl vagy meghalsz. Nincs középút".

Cersei most a csúnya gonosz királynő, de tökéletesen leírta két mondatban az egész Trónok Harca világának a jellemét és a szabályait.

Dany sem tesz mást, mint játszik. Aztán győz. Nincs számára középút, veszíteni pedig nem akar, így eltakarítja az útból azt, aki az ellensége. Most úgy őszintén, miért pont neki róják fel ezt olyan sokan? Az összes többi szereplő kivétel nélkül ezt teszi. Miért pont rajta kérik számon? Ez így elég nagy igazságtalanság. Ebben a világban vagy te ölsz vagy téged ölnek, ez ennyire egyszerű.

Valamiért az az érzésem, hogyha Dany pasi volna nem rónák fel neki ilyen sokan, hogy "jaaaj milyen kegyetlen meg milyen ripacs".

2016. szept. 1. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Én gyűlölöm.
2016. szept. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!