Naruto? OVA-részek? Töbi lent
Mit értesz az alatt, hogy "mik azok az OVA-részek"? Ha a konkrét címükre vagy kíváncsi, akkor a kapcsolódó műveknél megtalálod.
Ha az OVA fogalmára vagy kíváncsi, akkor általában rövid részek egy animéből, ami nem kapcsolódik közvetlenül a sorozathoz. Általában vígjáték vagy fanservice szokott lenni.
Még pár kérdés :D
Sasuke és sakura fognak csokolozni? mint naruhina a the last-ba? bármelyikbe a naruto, shippuden vagy filmekben? és naruhina? :D
és így jönnek sorba?
naruto-naruto shippuden-the last-naruto:chapter 700-naruto gaiden-boruto?
Nem fognak csókolózni Sasuke és Sakura.Naruto és Hinata igen.
Igen,úgy megy sorrendben ahogy leírtad.Amúgy a Naruto nem a szerelemről szól,ne keresd benne.
Vagyis helyesbítek.Fognak csókolózni,csak nem mutatják,mert ugye ha már együtt voltak biztos volt valami.
Amúgy meg csak engem a NejixTenten érdekelt más nem.
igen , tudom hogy nem szerelmi anime, de azért egy kevés mégis van benne ami szerintem nem nagy baj :)
neji és tenten összejönnek? mielött neji meghal?
Nem. :D Mondom,csak a Last után jön mindenki össze egymással.
Bár mikor mindenki genjutsu alá kerül,Tenten ott marad az álomvilágban Neji miatt,ott lesz egy pillanat amikor nagyon úgy néz ki,hogy mindkettő kedveli egymást.Shipuuden elején is van egy rész amikor Neji megmenti a vízbörtönből Lee-t és Tentent,akkor is nagyon érződik,hogy van köztük valami. :D Remélem egyedül is megtalálod a részeket,nem kell más segítségére támaszkodnod.
igen azt a vízbörtönöset láttam :D köszi :)
tudom, hogy eleged van belőlem :D és abból is hogy ilyeneket keresek benne :D tudom hogy szerelmi meg ilyesmi nem is baj :D de sasusaku között puszi meg ölelés se lesz amit látunk? :D megértem ha már nem válaszolsz :D :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!