Nagy Naruto van vagyok, de mivel az új részek lassan jönnek csak ki, szeretnék elkezdeni egy másik animét is?
One Piece: nincs magyar szinkronnal, csak magyar felirattal. Most jött ki az anime 748.része, és kb. egy végtelen történet.
A főszereplő Monkey D. Luffy, aki kihajózik annak a reményében, hogy ő lesz a kalózkirály. Korábban véletlenül megevett egy Ördöggyümölcsöt, ami miatt a víz legyengíti őt, de gumivá változott a teste, amit felhasznál a harcokban. Vannak benne jó harcok, karakterek, érzelgős, megható szálak. Az elején a grafika nem túl jó, mivel régóta megy, és ez sokakat megijeszt mikor elkezdik nézni, de később jobb lesz a grafika. Illetve sokan unalmasnak találják az elejét, de az elején találja meg Luffy az első társait. Az első vmennyire nagyobb harccal rendelkező arc a 31-45. részek, és ahonnan igazán beindul az a 92-130. részek.
Fullmetal Alchemist Brotherhood/Testvériség: van magyar szinkronnal is, ami nem rossz. Ez az anime már véget ért, és ezt is csak ajánlani tudom.
A főszereplők Edward és Alphonse Elric. Kisgyerekként elkezdték tanulmányozni az alkímiát, és elkövették azt, ami az alkímiában tabunak számít, a "humán traszmutációt", ami miatt módosult a testük, és útnak indulnak megkeresni a Bölcsek kövét, hogy visszakaphassák a régi testüket, de eközben egy sokkal nagyobb dologra/problémára jönnek rá.
Boku no Hero Academy.Én nem láttam viszont mindenki csak dicséri. Ha valamikor keresel ilyeneket, akkor shounenre keress rá és a legjobbakat kidobja.
Talán a Gintamára is rákereshetnél!
A One Piecet, es az FMA-t, en is nagyon ajanlom, mint a Boku no-t is, csak az sajna rovid :/
Egyebkent meg a Bleach nagyon jo, kardos, es vannak belole reszek boven :D
Dragon Ball, Soul Eater, D.Gray-man. Az utobbi ketto nem nagyon hasonlit a Narutora, de hasszabbak, es nekem nagyon bejottek :D
Meg a harcok is nagyon jok, es a kepessegek.
Fairy tail
One Piece
Hunter x Hunter
Az előzőleg említett Gintama-t én csak 200+ anime után tudom bárkinek is meleg szívvel ajánlani, mert egyébként egy kukkot sem értene belőle, hiszen az egész egy paródia sorozat.
Inuyasha
Yu-yu Hakusho
Bleach
Dragon Ball
Beelzebub
Fairy Tail
Fullmetal Alchemist
Gantz
Fairy Tail
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!