A Z Nation tényleg brutálisabb mint a The Walking Dead?
Nemrég értem a Walking Dead végére és annak ellenére, hogy nem szeretem a véres filmeket,sorozatokat nekem tetszett.
Szeretném elkezdeni a Z Nation nevű sorozatot, de azt hallottam, hogy sokkal horrorisztikusabb és sokkal csúnyább jelenetek vannak benne mint a Walking Deadben
Én is szívesen olvasnék véleményeket.
WD-t imádom. Sok benne a szimpatikus szereplő.
Elkezdtem nézni a ZN-t... de kb 20 percig bírtam, annyira irritált benne mindenki. :( Nem tudom, megérné-e folytatni.
Hát én Z nation fan vagyok, nem láttam a The walking dead-et úgyhogy nincs összehasonlítási alapom.
Volt egy nagyon önsanyargató idióta korszakom akkor kezdtem el nézni, mert szerintem brutális, nagyon sok benne a vér és a zombik tényleg fullosan élethűek. RÁADÁSUL nagyon jók a színészek, humoros is és szerethető egy csomó karakter és a szinkron is jó. Szeptember 9-én jön ki a 3. évad, én már nagyon várom:))
(A 2. évad kicsit buta volt és elég elvont, de a legdurvább zombis részek is ebben voltak, bár az 1. évad baba zombis jelenete szerintem felkészít erre az egész sorozatra szerintem.)
U.i.: Nővéremnek megmutattam, hogy mi is ez de ő azt mondta neki ez nagyon véres és nem bírja. Én 16-17 évesen nézem most, nem büszkeségből mondom, hanem azért mert szerintem nem hat úgy pszichésen a tudatalattidra. Én emiatt nézem ezt és nem a horrorfilmeket, mert azoktól szó szerint besz.rok.... már elnézést a kifejezésért!
Köszönöm guesswho99!
Azt hiszem a Z Nation nem nekem való :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!