Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ki halt meg a...

Szerintetek ki halt meg a Walking dead hatodik évada végén?

Figyelt kérdés
Én Rositára vagy Eugenera tippelek esetleg Daryl vagy Abraham

2016. júl. 30. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Daryl-t már csak azért sem írhatták le, mivel ő volt az egyik fő karakter Rick mellett, meg hát lássuk be: egyre többen leginkább miatta kezdik el nézni a sorozatot.

Én igazából Carl-ra gondoltam: jelentéktelen karakter, nemes egyszerűséggel ki lehet írni, és néhányan találtak utalást is rá, hogy ő lehet az. De mindegy, kire gondolunk, úgy is meglepnek minket októberben ^^.

2016. júl. 30. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Elvileg Glenn.
2016. júl. 30. 17:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindenkit végig gondol, es carlt azért zártam ki mert Negan megjegyezte hogy ha bárki megmozdul kivagatja a fiú szemét és még eteti az apjával, ha Glenn lenne az akkor meg Maggie nagyon üvöltött volna nem?
2016. júl. 30. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Carlt biztos nem, pont azért amit az előbb írtál róla. Rick, Daryl és Glenn szintén nem, mert az napokban készítettek egy interjút velük + Negannal és ez utóbbitól kérdezték hogy kit ölt meg, és csak annyit mondott hogy a jelenlevők közül senkit. Szerintem Abraham-ot agyalja el.
2016. júl. 31. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nagy valószínűséggel Glenn és/vagy Abraham (mert már azt is hallottam hogy lehet 2 ember hal meg)

Dary imádattól már rosszul vagyok.Bírom a karakterét de emiatt a fingirlködés miatt szinte várom hogy kiírják hogy ezek a divatrajongók abbahagyják a sorozatot.

2016. júl. 31. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha Daryl-t megölik az öngyilkosság lenne rajuk nézve! Nekem gyanús volt az utolsó részben a Eugenos papír átadás amin a golyó recept van ugyhogy neki meg van esélye. Ricket se tudjak megölni, mert azert főszereplőt megolni bátorság! Carl-t nem hinnem, hogy kiiktatják, de kicsit ott is lenne dráma Enid miatt, meg Rick akkor kicsit lenne kétségbeesve. Rositanak mar sok értelme nincs a sorozatban szerintem. Abraham meg hiába erős karakter ő sincs biztonságban! Aaronra a meleg szála miatt vigyázni kene...Maggiere is sok tipp van, de azert ő is fő karakter meg a veteleset is érdekes story. Gleen hiába fő karakter vele mar egyszer ezt eljátszották Michonerol meg annyit, hogy most, hogy ossze hoztak Rickel nem hinnem, hogy most hirtelen halála lenne a legjobb szerelmi story! 11emberbol egyet el kell majd 'gyászolnunk', de várhatólag legalább jo évadot kapunk helyette, bár ez attól is függ, hogy milyen 'fontos' karakterértol búcsúzunk!
2016. júl. 31. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Es tényleg a comic-con beszélgetésben Morgan (Negan) azt válaszolta (Andrew) kérdésére, hogy senkit nem olt meg az itt ülök közül, de ki tudja! De meg az előzetesben se mutattak természetesen senkit közöljük... Nekem mar nagyon hatásvadász ez az egesz! Imadom a sorozatot, de mar nagyon rágják a nemlétező csontot!
2016. aug. 1. 01:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Olvastam az új évad stáblistáját és mindenki benne van a régiek közül. Keress rá.
2016. aug. 13. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Hülyék is lennének pont azt a nevet kihagyni belőle! Amikor kinyirnak valakit akkor nem írjak ki egyből a stablistabol...
2016. aug. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!