Ti milyen témát/helyszínt tudnátok elképzelni az American Horror Story hatodik évadjának?
Figyelt kérdés
A kísértetház, a cirkusz, az elmegyógyintézet, a hotel, és a boszorkányház kihúzva. Mi jöhet még szerintetek? :D2015. okt. 10. 15:39
1/5 anonim válasza:
Vámpíros, zombis, illetve jöhetne egy klasszik sorozatgyilkosos évad is.
2/5 anonim válasza:
kórház esetleg sötét múltú dokikkal meg betegekkel.vagy valami szigetes/elhagyott városos nagyon zűrös lakókkal:D a zombi témáról a horrorban már elég sok bőrt lehúztak
3/5 anonim válasza:
Elég sok bőrt lehúztak, de egyrészt a műfaj rajongóinak (köztük nekem :)) sosem elég a zombikból, másrészt ez a sorozat annyira különleges, hogy én biztos vagyok benne, hogy tudnának valami maradandót alkotni zombifronton is.
4/5 anonim válasza:
Nekem is egyből a korház ugrott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!