Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek sem készítenek...

Szerintetek sem készítenek már manapság olyan jó filmeket, mint régebben (2000-es évek előtt)?

Figyelt kérdés

2016. aug. 1. 17:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Keszitenek, es nem keveset! Sot, mar sorozatok is vannak, amik lassan jobbak, mint a mozis filmek.
2016. aug. 2. 01:29
 12/18 A kérdező kommentje:
A sorozatok valóban jobbak lettek, de az egy könnyebb műfaj és a filmek szintjére nem érnek fel.
2016. aug. 2. 05:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak, nem szoktam trollkodni!!!
2016. aug. 2. 10:05
 14/18 LemonLiime válasza:
72%

De, készítenek! A top 5 kedvenc filmem mind 2001 utáni. Nagyon sokan (főleg az idősebbek) hajlamosak leragadni a régi filmeknél, mert hogy azok voltak a jók, az elsők, és esélyt sem adnak az újaknak, inkább maradnak a Keresztapánál, meg az eredeti Star Wars-nál. Szerintem ez elég rossz hozzáállás. Nem akarom én leszólni a régi filmeket, de szerintem nagy részük csak azért olyan nagy szám ma is, mert azok voltak az elsők.

Ha ma jelenne meg egy '80 évekbeli klasszikus, senki nem "istenítené", hogy milyen jó.

2016. aug. 13. 22:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező miért lenne a sorozat egy könnyebb műfaj, mint a film? Van bármi féle érved e mellett? Amúgy egy Breaking Bad simán felér bármilyen filmel szerintem.
2016. aug. 24. 09:37
 16/18 A kérdező kommentje:
2 óra alatt bemutatni egy egész világot, egy egész világnézetet stb. az művészet, 20 óra alatt csak iparos munka.
2016. aug. 27. 04:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát ezt azért nem mondanám!
2016. aug. 27. 12:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Ahha, ami iparos munka az pocsék, ez a sorozatoknál és a filmeknél is így van. Rengeteg sorozat esik abba a hibába, hogy vagy túl van nyújtva, vagy befejezetlen. Az igazán jó sorozatoknak van eleje és vége, nincs benne üres járat, kihasználja az idejét, de semmit nem pocsékol el belőle. Egy igazán jó sorozatnál, akárcsak egy filmnél, minden jelenet, minden vágás jelentőséggel bír ÉS hozzátesz/beleillik a nagy egészbe. Ha valamelyik nehezebb, én a sorozatokat mondanám annak, mert folyamatosan tartani a minőséget úgy, hogy értelme is legyen a hosszának, tehát kihasználja az idejét, na az nem könnyű. A legtöbb sorozat pocsék, de ma már vannak elég jó darabok is, megint csak a Breaking Bad-et hoznám fel példának, ami azon ritka sorozatok egyike, ahol az egész sztori íve megvolt már az elején, tehát tudta hova tart és tudatos tudott maradni.
2016. aug. 27. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!