Ki a kedvencetek a Született feleségekből?
Figyelt kérdés
Melyik feleség, melyik gyerek? Melyik évad tetszett nektek a legjobban?2016. aug. 1. 15:37
1/8 A kérdező kommentje:
Nekem Gaby a kedvencem a feleségek közül. A kis Porter Scavot imádtam, az öt éves ugrás után pedig egyértelműen a Solis gyerekeken röhögtem a legtöbbet. :D Évadok közül talán az első kettő vagy a nyolcadik :)
2016. aug. 1. 15:40
2/8 anonim válasza:
Mostanában sokszor emlegetem, hogy ez az a sorozat, ahol nem tudok kedvencet választani. Imádom mindegyik feleséget.
A kedvenc gyerekem talán Julie lenne, nagyon bírtam a kapcsolatukat Susannal.
Évadot nem tudok mondani, de a kedvenc "rejtélyem" a Kathrine/Dylan sztori volt.
Kedvenc pasi Tom vagy Mike :)
3/8 anonim válasza:
A feleségek közül mindig más a kedvencem, a gyerekek közül talán a Scavo ikrek.
4/8 E. Kíra válasza:
Nekem egyértelműen Bree. Rettentően erősnek tartom, és méltóságteljesnek.
6/8 Lolka és Bolka válasza:
Uu feleségek köszül nem tudok választani. Gyerekek közül a Scavo ikrek és évadok közül talán a 4.,5.,6.
7/8 anonim válasza:
Gaby Solis
Tom Scavo, Mike Delfino
Julie Mayer
8/8 anonim válasza:
A hatodik évad elején járok, úgyhogy nem ismerem még a full történetet.
A feleségek közül mindig más a kedvencem, mindnégyüket szeretem.
A gyerekek közül eleinte Julie Mayer volt a kedvencem, de mostmár sajnos kevesebbet szerepel. Mostanában a Scavo ikreket imádom, illetve MJ is nagyon édes 💛
A férfiak közül pedig egyértelműen Mike.
Kedvenc évadom nincs, viszont a kedvenc rejtélyem a Davides volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!