Csak engem készített ki Piton professzor halála?
Kiskortól HP rajongó vagyok. Először csak a filmeket láttam, aztán elkezdtem olvasni. És valami teljesen újat, mást kaptam.
Aztán ismét megnéztem a filmeket, és egyre jobban beleláttam a dolgokba. Rettenetesen megszerettem Perselust. És amikor meghalt, hát mintha kiszakították volna a lelkemet. Esküszöm, 2napon keresztül sírtam ha rágondoltam. És ez a mai napig így van. Rettenetesen érzem magam ha rágondolok. Ráadásul Alan Rickman halála is lesújtott, szóval lehet ezért élem meg még rosszabbul a dolgot. Lehet furán hangzik, de szerintetek lehet úgy megszeretni egy karaktert könyvön illetve filmen keresztül, hogy aztán űr marad az emberben, hogy tényleg érzem a hiányát ha csak eszembe jut?
Mielőtt bárki félreértené sose voltam szerelmes Piton professzorba, se Alanba. Csupán annyira magával ragadott az egész karakter. A hűsége Lily-hez. Az a bizonyos 'örökké' :/
,Tahi Tóth László,aki Pitont,és még remek karaktereket szinkronizált. Nagyon jó hangja volt.
Mindhármuk,akik már számomra kissé összeforrtak,találjanak békét.
Érzékeny ember vagy, ez inkább pozitív. Nem kell belebetegedni.
Akinek túl nagy a lelke, az lelket lehel mindenbe. Én voltam szerelmes karakterbe (Natty Bumppo-Cooper regények:)
Szerintem Snape a legkomplexebb, legfigyelemreméltóbb karakter.
Úgy jutottam ide, hogy elkezdtem nézni Rickman filmjeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!