Csak engem készített ki Piton professzor halála?
Kiskortól HP rajongó vagyok. Először csak a filmeket láttam, aztán elkezdtem olvasni. És valami teljesen újat, mást kaptam.
Aztán ismét megnéztem a filmeket, és egyre jobban beleláttam a dolgokba. Rettenetesen megszerettem Perselust. És amikor meghalt, hát mintha kiszakították volna a lelkemet. Esküszöm, 2napon keresztül sírtam ha rágondoltam. És ez a mai napig így van. Rettenetesen érzem magam ha rágondolok. Ráadásul Alan Rickman halála is lesújtott, szóval lehet ezért élem meg még rosszabbul a dolgot. Lehet furán hangzik, de szerintetek lehet úgy megszeretni egy karaktert könyvön illetve filmen keresztül, hogy aztán űr marad az emberben, hogy tényleg érzem a hiányát ha csak eszembe jut?
Mielőtt bárki félreértené sose voltam szerelmes Piton professzorba, se Alanba. Csupán annyira magával ragadott az egész karakter. A hűsége Lily-hez. Az a bizonyos 'örökké' :/
Igen csak téged.Kitalált karakter volt.Szomorúnak lehet szomorú egy karakter halála de nem kell összeomlani miatta.
Alan Rickman halála tényleg lesújtó volt mert ő egy élő ember volt és egy tehetséges színész.
Semmi baj, ahogy látom te is úgy beléled magad a történetekbe mint én:) Szerintem nem furcsa, jó a képzelőerőd, tényleg élvezed a könyvet.
Ugyanígy vagyok Siriussal mint te.
Piton az egyik kedvencem volt, de még csak nem is sírtam amikor meghalt.Egyrészt várható volt, másrészt neki így a legjobb, ha belegondolsz semmi értelme nem lett volna az életének a háború után, így legalább hősként halt meg.
Wow leírtam a saját véleményemet és normálisan válaszoltam a feltett kérdésre.
Sajnálom hogy itt már ha valakinek eltérő a véleménye akkor már is le van pontozva :)
Nekem is kedvencem. Én a fordulat előtt is szerettem,voltak jó beszólásai. Engem is nagyon bánt,ha a filmnek arra a jelenetére gondolok. Azzal nincs baj,ha beleéled magad,én is beleélem magam a filmekbe. Nekem is üresség volt,mikor befejeztem a 7. könyvet.
De sajnos meg kellett halnia. Sajnos...😭😭😭
De mindig velünk lesz,ahogy az egyik legjobb színész is,Alan Rickman. Fantasztikusan játszott.
Sajnálatos,hogy még az egyik legjobb szinkronszínész is meghalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!