Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én vagyok így ezzel? (PLL)

Csak én vagyok így ezzel? (PLL)

Figyelt kérdés
Mióta Spencer összejött Caleb-el, azóta teljesen megutáltam, ha lehetne akkor fejbe rúgnám:D Csak én vagyok így ezzel? Véleményeiteket várom! :D

2016. júl. 28. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem a sorozatkészítők itt nagyon elrontották, hogy összejött Spencer és Caleb. A "rajongótáborokat" választásra kényszerítették.

Én is utálom Spencert, neki vissza kellene mennie Tobyhoz. Nem hiszem el, hogy Caleb azok után, amennyire szerették egymást Hannával, ilyet tud tenni vele. Már csak azt remélem, hogy a végén mégis összejönnek, s a meghiúsult Jordan-esküvő Calebbel történik majd meg.

2016. aug. 3. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Vártam már ezt a kérdést magyar fórumon is! :D Spencer volt a kedvencem mindig is, de mikor összehozták Calebbel, akkor olyan szinten meggyűlöltem, h nem tudtam megnézni egy PLL-t részt, h meg ne állítsam vagy ötször, míg idegesen járkálok ha az ő jeleneteik voltak :D Annyira dühítettek a közös jelenetek, az az álszentség, hat kiló nyál.... Plusz hirtelen eszembe jutott, hogy tényleg mennyire mániákusan és álszenten mászott rá, minden foglalt pasira anno és persze mindig ő érezte magát a végén áldozatnak... Egyébként az amerikai rajongókkal fórumoztam erről és ők is teljesen készen voltak ettől!
2016. szept. 1. 09:06
 13/16 A kérdező kommentje:
De Calebnek amúgy szerintem csak pótlék volt,hisz mindig is Hannat szerette #HALEB
2016. szept. 1. 17:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát még jó, Spencer Hanna kozelébe sem érhet, nem is értem miért sztárolják fel ot annyira pedig nagyon unalmas #1.voltam
2016. szept. 6. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Én imádom mindkettőt, ez baj? :D
2016. szept. 6. 14:50
 16/16 anonim válasza:
Én nekem Aria a kedvenc szereplőm de Spencert is szerettem de amikor Calebbel összejött... Nagyon megutáltam mind a kettőt pedig Calebet is nagyon szerettem. A készítők ezt nagyon elszúrták...
2017. febr. 2. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!