A banshee ban az albínó miért hagyta hogy kinyomják a szemét?
Figyelt kérdés
Mi a francért várta meg?2016. júl. 28. 10:01
2/8 anonim válasza:
Tudod el volt foglalva azzal, hogy levágták a fa szát.
Nem akarod te sem megtudni az milyen érzés. Utána már nem foglalkoznál nagyon mással.
3/8 anonim válasza:
A gyakorin az a kretén miért nem tette ki a kérdéséhez, hogy spoiler? Mi a francért nem képes leírni 7 betűt?
Egyébként azért, amit az 1. mondott, le volt foglalva. Amúgy Rebecca meg a polgármester meg fognak halni.
4/8 A kérdező kommentje:
:D :D. De miután már Hood "megoperálta", csak visszavonult...
SZPOJLER! XD
2016. júl. 28. 12:20
5/8 anonim válasza:
Ha ez nekem szólt én végig láttam a sorozatot (szóval azt is tudom például, hogy Hood túléli), ha ez eddig nem esett volna le.
6/8 A kérdező kommentje:
Én 1 részt sem láttam belőle. Csak ráakadtam a videóra. Miért veszitek ilyen komolyan a filmetést? :D
Elküldeni valakit a () csak mert spoilerezett. :D
2016. júl. 28. 12:33
7/8 anonim válasza:
Azért, mert ez egy abszolút prosztó dolog, elrontod azok számára az élményt, akik még nem tartanak ott, ahol te. Mondjuk az eddigiek alapján illemről tök feleslegesen magyarázok neked.
8/8 anonim válasza:
Nagy spoiler, egyértelmű hogy meghal ha hood 4 évadot szerepel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!