Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A banshee ban az albínó miért...

A banshee ban az albínó miért hagyta hogy kinyomják a szemét?

Figyelt kérdés
Mi a francért várta meg?
2016. júl. 28. 10:01
 1/8 A kérdező kommentje:
2016. júl. 28. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Tudod el volt foglalva azzal, hogy levágták a fa szát.

Nem akarod te sem megtudni az milyen érzés. Utána már nem foglalkoznál nagyon mással.

2016. júl. 28. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:

A gyakorin az a kretén miért nem tette ki a kérdéséhez, hogy spoiler? Mi a francért nem képes leírni 7 betűt?

Egyébként azért, amit az 1. mondott, le volt foglalva. Amúgy Rebecca meg a polgármester meg fognak halni.

2016. júl. 28. 12:10
 4/8 A kérdező kommentje:

:D :D. De miután már Hood "megoperálta", csak visszavonult...

SZPOJLER! XD

2016. júl. 28. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ez nekem szólt én végig láttam a sorozatot (szóval azt is tudom például, hogy Hood túléli), ha ez eddig nem esett volna le.
2016. júl. 28. 12:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Én 1 részt sem láttam belőle. Csak ráakadtam a videóra. Miért veszitek ilyen komolyan a filmetést? :D

Elküldeni valakit a () csak mert spoilerezett. :D

2016. júl. 28. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert ez egy abszolút prosztó dolog, elrontod azok számára az élményt, akik még nem tartanak ott, ahol te. Mondjuk az eddigiek alapján illemről tök feleslegesen magyarázok neked.
2016. júl. 28. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagy spoiler, egyértelmű hogy meghal ha hood 4 évadot szerepel
2016. aug. 17. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!