Naruto Gaiden-ben szerintetek ki lehet az az albínó hátranyalt hajú legfelső rinnegannal rendelkező csávó?
Üdv
Naruto-ban annyira bírtam,hogy szó volt a legnagyobb erőkről a világ legritkább fegyverei ,amik egy embernek voltak a ninják istenének stb... ,majd szempillantásra mindenki rendelkezik vele :Rinnegan : csak rikudou majd Pein,Madara,Tobi,Sasuke vagy 10 farkú szó se volt róla,soha senki nem tudta kb ,csak legenda volt és bumm 3 emberben is kapásból majd még 2 srácban 9 bijuu chakrája.
Most hogy pár óra alatt "suttyóból" Sasuke a legerősebb ninja lett a földön Narutoval ,Rikudou szintre léptek ,rá kis idővel jön egy semmiből ninja ,aki lazán kijátsza a 3 pöttyös rinnegan (sharingan+rinnegan) kombó Sasukét,aki ráadásul Uchiha,felveszi a versenyt Sasukéval,Ráadásul rinneganja van ,ráadásul nem csak sima,hanem kapásból sharingan van benne,amit nonstop tud haszálni (később társával beszélgetésnél is bent van).
Ergo találtak csak úgy a semmiből már egy kihalt (kiv. Sasuke) klán tagját,aki nem mellesleg felveszi a versenyt a valaha volt két legerősebb ninja egyikével ,aki a második legmasagabb szintű rinnegant használja,sőt a srác mindkét szemre felélesztette a rinnegan-t ami 10 farkú féle rinnegan (rikudou szerint a bijuu chakrák miatt) ergo 9 bijuu-nyi chakra fordult meg benne...
Szokásos Naruto
Sasuke a közelében sincs Rikudo szintjének, és Naruto sem.
A Naruto Gaidenben a kiskölyöknek pedig csak sima Sharinganja van.
Majd kiderül,h ki ő, úgyse tudjuk kitalálni.
Rájöttem én is,csak mivel nem egy kör volt benne (középen pötty és kívül kör) ezért megzavart,mert mangában a sima sharingan rég volt.
De engem akkor is szokásos Naruto módon megzavart,hogy a valaha volt két legerősebb ninja (és Rikudou nem számolom bele, ő és az anyja több,bár az anyját elkapták .. Naruto logika) közül az egyiket átjátszotta és meglógott előle :D
Szerintem a klánjából 1-2 bosszúszomjas túlélő,bár ha nagoyn akarnak valamit a két legerősebb ninja közül az egyik ellen akkor valamit nagyon tudniuk kell vagy valami erejüknek nagyon kell lenni mert 3 "pöttyös" sharingan szinte minden Uchiha-nak volt.
De végre nem unalmas erőltetettség,hanem valami kis izgalmas van benne.
Kétlem,h ők a valaha volt 2 legerősebb ninja. Még akkor se azok,ha Rikudót nem vesszük számításba.
1 az 1 elleni felállásban Kaguyát nem tudta volna legyőzni egyikük sem, Madarát sem, Hashiramát sem, Obitót sem, Rikudo testvérét és fiait sem.
Hűha. Van itt mit rendberakni.
Sasuke a Rinnegan megszerzése előtt sem volt "suttyó". Eternal Mangekyou Sharingannal rendelkezett, ami akkor a második legerősebb szempár volt Madara Rinneganjai után.
A háború végén nem voltak még Rikudou szinten, azonban a Gaiden idejében biztosan Rikudou szinten van Naruto és Sasuke. Gondoljatok csak bele. 10 év alatt mindkettőjük chakra tartaléka a többszörösére nőhetett, Sasuke kitanulhatta a Rinnegan minden képességét, Naruto tovább finomíthatta a Rikudou chakra módot illetve a bijuuk erejét.
Valamit rosszul láttál. Az "hátranyalt hajú albínó" nem Rinnegant használ hanem egyszerű sharingant. Nézd meg jobban a mangát, semmi utalás nincs a Rinneganra. Ráadásul olyannyira nem veszi fel a versenyt Sasukével, hogy Sasuke még a Sharingant is kikapcsolta mielőtt rátámadt volna Shin (a hátranyalt hajú), aztán bármiféle megerőltetés nélkül menekülésre kényszerítette albínó barátunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!