Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Trónok Harca sorozatban mi...

A Trónok Harca sorozatban mi lett Maester Pycelle-el?

Figyelt kérdés
A sorozatot félbe hagytam, mert a könyvek jobban bejöttek, de erre azóta is kiváncsi vagyok, mert ez nem volt benne a könyvben. Ugye az első évad vége felé látjuk, hogy kimegy valami csaj az öregtől és ahogy egyedül marad, felugrik és kinyújtóztatja tagjait, mintha álcázná magát. Öcsém aki nézi nem emlékszik arra, hogy ennek bármilyen folytatása, vagy visszautalása lett volna, akkor meg mi értelme volt?

2016. júl. 26. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Pycelle csak megjátszotta a vén bolondot, közben azért nagyon is értett a hatalmi szarkavaráshoz, no meg annyira a járás sem esett nehezére, csak hát ő a szerepének élt.

Egyébként SPOILER a 6. évadban Qyburn kivégezteti őt a kismadarakkal.

2016. júl. 26. 16:08
 2/8 A kérdező kommentje:
De ez később is így van? Miket csinál pl?
2016. júl. 26. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Pycelle eléggé mellékszereplő a sorozatban, néha-néha feltűnik a kistanácsban. Szóval többször nem csinál ilyet, ha jól emlékszem.
2016. júl. 26. 17:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy is mellékszereplő, de ez így szerintem hiba. Lényegében csináltak egy kis extra csavart az első évad végére, amiből aztán nem lett semmi. Ha jól értem. Mert az, hogy kvázi Cersei besúgója, az a könyben is így van, de ehhez nem kell öregebbnek tettetnie magát.
2016. júl. 26. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:
A könyvben ilyen nem volt, ez az HBO agyszüleménye. Ezzel szerintem csak azt akarták elhitetni, hogy nem mindenki az/olyan, akinek/amilyennek mutatja vagy mondja magát, mint ahogy Pycelle is Tywin halála után átpártolt a Tyrellekhez.
2016. júl. 26. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Egész pontosan a rendezők írták ilyenre a szerepét és azért írták ilyenre Pycelle-t mert az író elárulta nekik, hogy ő csak megjátsza magát. De nyilván az 5-öshöz hasonló nézők jobban tudják ezt is mint azok akik a sorozatot rendezik és Martinnal dolgoznak évek óta...
2016. júl. 27. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért? Mondtam ilyet?

A tényeket mondtam, és a véleményem.

2016. júl. 27. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:

MEGHAL A 6. ÉVAD VÉGÉN MERT CERSEI KÖZVETETT MÓDON MEGMERÉNYLI ŐT.

A 3. évadban feltűnik egy Qyburn nevő szereplő, aki egy száműzott Mester, akit azért száműztek, mert Frankeinstein-szerű kísérleteket folytatott. Ő lesz Cersei egyik segítője. És miután Varys "dezertál" és átáll Daenerys oldalára, ő lesz az új "fő kém mester" (angolul Maester of Spies")

Pycelle lehet hogy az elején még Cersei segítője volt, de igazából nem Cersei szolgája, hanem ÁLTALÁBAN a Lannister családnak akar jót. Tywin és Joffrey halála után (4. évad mindkettő) viszont Pycelle rájön hogy Cersei egy kiba szott szar vezető és inkább Kevan Lannisternek segít abban hogy ő legyen a "Hand of the King" és emiatt Cersei úgy érzi nem számíthat már rá többet.

Ezért a 6. évad végén kb 10 árva kisgyerek késekkel kivégzi és agyonszurkálja Pycelle-t

2016. júl. 28. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!