Hányféle magyar szinkronban készült el a Vasmacska kölykei?
Figyelt kérdés
Én teljes mértékben úgy emlékszem, hogy amikor még az elején Kurt Russel kioktatja Goldie Hawn-t ezt mondja: maga üres fejű nyafka -c@fka. De sehol nem találom ezt a szinkronos változatot, csak a "p.csás" változatot. Aki esetleg tudja, honnan lehetne letölteni, megírná? :)2016. júl. 26. 13:29
1/5 HalkHogen válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Én is csak ezt találtam, de valahogy én teljesen más szövegre emlékszek :D
2016. júl. 26. 15:19
3/5 A kérdező kommentje:
Létezik még egy verzió, megtaláltam, és tényleg c@fták mond benne Kurt Russell :D
2017. máj. 14. 09:19
4/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a verziót, és tényleg üres fejű nyafka c@fkát mond :D
2017. jún. 15. 22:04
5/5 anonim válasza:
Létezik még egy szinkron! Mi anno talán a Duna TV-n láttuk azzal, abban a kis Joe azt mondja: "Szia Mama, Joe vagyok!" és ezt PeeWee Herman hangon. Amit ők Pinduri Hermanra fordítottak.
(Az 1. szinkronban azt mondja: "Szia Mama, Joe-nak hívnak!" Joanna: Baj van a hangszálaival?)
Jó lenne megszerezni azzal is, annyit nevettünk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!