Mit filmet/sorozatot ajánlanátok egy 12-13 éves lánynak aki odavan a Zorróért a Zöld Íjászért és kedveli a marvel filmeket/sorozatokat (pl. :a Pókembert)?
ant man
bat man
super man
iron man
spider man
thor
hulk
wolverine
x-men
bosszúállók
fantastikus 4
egyszerűen: [link]
Először is pacsi mert szereted a Zöld íjászt :D
Amiket ajánlok ha szereted a szuperhősös sorozatokat:
Marvel:
●Agents of S.H.I.E.L.D (ha szinkronosan szeretnéd nézni az első 2 évad van leszinkronizálva)
●Daredevil
●Jessica Jones
DC:
○The Flash(-A Villám nem tudom hogy szereted nézni de én ezt inkább feliratosan ajánlanám nekem nézeteltéréseim akadtak a szinkronnal,azt hiszem a szinkron a második évad végéhez közelít bá lehet hogy már az összes rész volt szinkronosan)
○Legends of Tomorrow(Az Arrowból és a Flashből megismert szuperhősök/gonoszok összeállnak hogz megmentsék a világot.Még csak egy évada van augusztus 24-től adják a Viasaton szinkronosan)
○Supergirl(ez most kezdődött szinkronosan,ennek is egy évada van)
Íme pár sorozat amit szintén ajánlok:
□Devious Maids
□Pretty Little Liars
□Quantico
□Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?
Elnézést a leírásokért de úgy éreztem kötelességem valamit írnom róluk és a plusz sorozatokért tudom hogy rajzos,szuperhősös sorozatokat írtál.Ha valami kérdésed van róluk írhatsz privátban.Bocsánat ha a kérdés már nem aktuális és szinkronosak a sorozatok,nem tudtam hogy felirattal vagy anélkül szeretnél nézni.
Egy másik 13 éves lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!