Ajánlanátok sorozatokat?
Figyelt kérdés
Eddig ezeket láttam:Vámpírnaplók,Elcserélt lányok,Grace klinika,Táncakadémia,Az Internátus,A bárka,Hazug csajok társasága
mondanátok ezekhez hasonló sorozatokat?
17/l
#sorozat #Vámpírnaplók #évad #Pretty Little Liars #bárka #Grace klinika #Internátus #Elcserélt lányok #táncakadémia
2016. máj. 29. 13:46
1/14 anonim válasza:
Teen wolf, Originals, Hart of dixie
2/14 anonim válasza:
True Blood - Inni és élni hagyni
3/14 anonim válasza:
Amerikai horror story
Walking dead
Bűbájos boszorkák (ez elég régi de szerintem akkor is nagyon jó :) )
5/14 anonim válasza:
Szia
Nem igazán hasonlítanám az általad felsoroltakhoz, de én az Odaátot (Supernatural) című sorozatot ajánlom.
6/14 anonim válasza:
Nem biztos h hasonló, viszont nagyon jó sorozatok: Shadowhunters, Teen Wolf, Flash, Under the doam, Game of Thrones, The Walking Dead, Fear the Walking Dead
8/14 anonim válasza:
Narancsvidék ( régi, de szerintem nagyon jó)
Kínos
Pletykafészek
9/14 anonim válasza:
Szerintem az Odaát (Supernatural) sorozat tetszeni fog.
10/14 anonim válasza:
Ez se hasonló, de szerintem a legjobb sorozat az Így jártam anyátokkal, mindent visz!! 👌🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!