"Köszönés" mindenki. Anime ügy?
Köszönni nem engedett.
Na szóval animéket keresek.
Témája legyen: harcos/'megküdőz' legyen akinek a főhőse egyre erősebbé válik (tehát gyorsan fejlődik/tehetséges stb.) Időközben egy lányba beleszeret majd összeházasodnak (ha nem ilyen sebaj de legyen vki aki tetszik neki.) Röviden ennyi ebből következtetni lehet hogy harcol a lányért mert ilyenkor mindig elrabolják azt akit szeretünk, jöna világvége megatöbbi. Anime kereső oldalakat ne ajanljatok mert nem olyan jok ill. Lattam sok animet (kb. 180 ra becsulom) A jo animeket felirom hogy megmaradjon a kesobbi "eveimre". Ide is kiirom hatha valaki talal valami erdekeset. Ja amugy ha valami kepessege van a fohosnek (pl. Gyors fejlodes/istenek erje stb.) Az plusz pont lenne.
Animek amik szerintem nagyon ill. egesz jok:
Bleach
DanMachi (pl itt van olyan h gyors fejlodes es nagyon ajanlom)
Inuyasha
Dragon ball
Tokyo Ghoul
Hunter X Hunter (ajanlom)
YuYu Hakusho (ajaanlom)
Onepunch-man
The testament of Sister series (ajanlom)
Koutojetsu no kabaneri (ajanlom)
Rokka no hyouken
Sword art online (ajanlom)
Rakudai kishi no cavalry (ajanlom)
Rourin Kenshin (szinten)
Zero no tsukaima
Gurren-lagaan
Beelzebub
Attack on Titans
Hundred (ezt is)
Full-metal Alchemist Brotherhood
Mirai Nikki
Ichiba Ushiro no Daimaou
Soul eater
Dakara Boku wa, H ga Dekinai
Magi: Sinbad no Bouken (ezt is)
Gakusen Toshi Asterisk
One-piece
Kaichou wa Maid-sama |
Special A
Lovely complex
Tonary no Kaibutsu Kun
Igen van idom hogy ezt mind megneztem (meg meg tobbet de ezek voltak amik jok kb. a negyede, otode csak)
This grammar gave you cancer de sajnos nem volt kedvem telorol sok ekezetet irogatni bocsbocs.
Jameg az utolso 4-5 az kicsit nyalas meg nem olyan kepetsseges de egetsz jok. Narutot nem irtam nele mert sok a filler szval nem hiszem h valaki elkezdene. De az sem rossz(bar a filler reszekkel elrontottak)
Fairy tail,DBZ és a Naruto fillereit kibirod szűrni a fillerlistával,bár így is tényleg elcsúfították a végét.
Ha a lovely complex és a Tonari no kaibutsu-kun bejött,akkor ezek is bejönnének szerintem:Sakurasou no pet na kanojo,Toradora.Ez mind romantikus és vicces kategória.Az első(Sakurasou) az egyik kedvenc animém,tégy vele egy próbát. :D
Freezing
IS:Infinite Stratos
Blue Gender
Chobits (itt a "lány" fejlődik)
Princess Lover!
Romantika nélkül még:
Serial Experiments Lain
Ergo Proxy
Afro Samurai
Sunabouzu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!