Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az erősebb/jobb ->...

Melyik az erősebb/jobb -> Chuck Norris v Bruce Lee? Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 19:14
1 2
 11/18 clint ***** válasza:

baromság, jackie chan két filmjében szerepelt ennyi volt a közük egymáshoz. Ha láttad volna a filmet Bruce Lee életéről akkor rájöttél volna, hogy Lee amcsikat tanitott , JAckie meg egyszerü kis kaszkadőr volt anno még Hong Kongban, az előttem szolónak igaza van sohasem tanította jackiet, nem is ugyanaz a stílusuk, jackie a hagyományos régi kungfut használja, míg Lee a saját maga által kifejlesztett Jeet Kune Do-t, és ezt is tanította. Azt meg hogy melyik volt az erősebb nem tudni, bármennyi híresztelés ellenére sohasem küzdöttek meg, és nemcsak Lee tanította Norrist, hanem Norris is Leet. Ne felejtsük el, hogy annak idején Norris volt a világ legjobb karatésa.

Ami már azért is nagy szám mert nem japán. Ha anno Norris hal meg és Lee marad meg ma mindenki Norrisról mesélné, hogy a világ legjobbja volt.

2010. máj. 17. 23:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van, az a vidó parodizálva volt -.-' Viszont Norris nem volt jobb,ez Chuck is elismerte... Kung-fu a legjobb és nem azért mert nekem az teccik...
2010. máj. 18. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért érdekesség,hogy mikor hazalátogatott Hong Kongba Ip Man mesterhez és a tanítványaival is megküzdött,egyiket sem tudta még megütni sem,ők viszont simán megütötték.Történelmi tény.

Egyébként éles bunyóban Bruce győzött volna Chuck ellen.

2010. jún. 16. 21:05
 14/18 clint ***** válasza:

Most komolyan... ezt hogy lehet megállapitani, csk igy???

Chuck norris anno mindenkit legyözőtt, nem egy kung fust is.... Bruce lee-ből legenda lett, de a mítoszok miatt legyőzhetetlennek nevezték... És már bocsi, de ha valaki meghal, megadom neki a tiszteletet és azt mondom legyőzőtt vna, Norris is ezt tette, hisz iszonyatosan ártott vna a népszerüségének, ha azt nyilatkozza, egy halott emberről, hogy ő legyőzte vna. Mível nem láttam éles küzdelmet kettejük közt, ezért sosem lehet eldönteni ki győzött vna.

Az tény, hogy Chuck annak idején mindenkit megvert, de Bruce Lee-ra csak a legendákat lehet bizonyitéknak venni, meg egy két szemtanu beszámolót. Versenyeken sosem vett részt.

2010. jún. 16. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:

ucsó előtti vok

Szerintem azért Bruce,mert az ő stílusa utcán csiszolódott és az aljas,sunyi,megtévesztő technikáit buszkén alkalmazta,sőt erényének tartotta alázgati,heccelni az ellenfeleit ezzel is megingatva az önbizalmukat.Kérdés ez mennyire hatotta vonlna meg Chuckot és mennyire lett volna hatásos a letisztúlt karatéja.

2010. jún. 16. 22:02
 16/18 clint ***** válasza:
Letisztult karate??? Norrist a karatéról ismerik fel, pedig először tang su doo-zott, amikor ebben profi lett akkor taekwondo, és shito ryu mester is lett, vmit brazil jiu jitzuban... akárhogy is nézzük mikor bruce-szal találkozott négy harcművészetnek a mestere volt ebből 2 kóreai, 1 brazil, 1 pedig japán és az a karate.
2010. jún. 17. 10:49
 17/18 Süle Dominik ***** válasza:

Nem értem minek vitáztok hisz mind ketten 74 évesek

de ha ugy veszük chuck norris

2014. febr. 1. 14:41
 18/18 anonim válasza:
Bud spencer
2017. szept. 3. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!