Robert Baratheon vajon Lyanna Stark mellett is folytatta volna kicsapongó életmódját?
Ned, aki ismerte Robertet vajon mit szólt volna?
(meg milyen furán nézne ki, hogy Lyanna Baratheon, nem? :D persze, ez akkor lett volna, ha nincs felkelés stb stb...)
Nem hiszem, hogy folytatta volna.
Az pedig szerintem nem igaz,hogy kicsapongó életet élt Lyanna előtt...vagyis részben csak, hiszen azt hiszem a sorozatban de talán a könyvben is említi Robert, hogy Jon Arry-nak Neden nem kellett sokat formálni nem úgy mint Roberten
Szerintem nagyon szerette Lyannát. Valószínűnek tartom, hogy Robert úgy viselkedett volna Lyanna mellett, mint Ned Catelyn mellett :)
Csak hát Robert legnagyobb szerencsétlenségére Cersei mellett kötött ki.
Szerintem lehet egy férfi jellemén formálni.
Ha azt állítja, hogy nem, mert ilyen a természete, és erre hivatkozik, akkor szerintem nem szereti a lányt eléggé. :)
A fattyai felét még abban az időszakban csinálta, amikor Lyannát már ismerte.
Lyanna is pontosan tudta, beszélt is erről Neddel. Tudta, hogy Robert k*rv*zik...
Ez az első könyvben le is van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!