Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lett volna ha Ned Stark...

Mi lett volna ha Ned Stark nem hal meg?

Figyelt kérdés

Vagy a tortenet szempontjabol szuksegszeru volt a halala? Mert ha elkuldik a Falra es ott talalkozik Jonnal, aknek ugye azt igerte, hogy legkozelebb ha talalkoznak beszelnek az anyjarol, akkor elmondta volna? Szandekaban allt egyaltalan elmondani?

En nagyon szerettem Nedet, es sajnalom, hogy meghalt es kivancsi vagyok nagyon, hogy hogyan mondta volna el Jonnak, ha egyaltalan elmondta volna.

2016. júl. 14. 15:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ned tudtommal csak a verenek szolitotta, a fianak sosem. :)

az h jon nedre hajaz csak azert zavarta, mert robb meg inkabb tully vonasokat orokolt.

2016. júl. 14. 16:52
 12/21 anonim ***** válasza:

1. Ned elmegy a falra szolgálni.

2. A falon akkor mát ott volt az unokaöccse, Jon. Tehát valószínűleg akkor elmondja neki azt hogy nem ő az apja, csak a nagybátyja.

3. Robb nem indít háborút a Lannisterek ellen, Riverlands nem lesz egy háború által feldúlt pusztaság.

4. A Lannisterek még könnyebben nyernek Renly és Stannis ellen, mert a hadseregeik nem lettek volna északon lekötve Robb által egyáltalán.

5. Ned segít a falon és a falon túl a White walkerek és a zombijaik ellen harcolni.

2016. júl. 14. 20:24
 13/21 anonim ***** válasza:

Ned az egyik kedvenc karakterem, de megkellett halnia a történet miatt.

Ha azt ígérte Jonnak, hogy elmondja neki az igazat, akkor valszeg meg is tette volna, mivel a kevés becsületes emberek egyike volt.

De szerintem az is lehet, hogy ő érezte, hogy már nem fog visszatérni sose.

2016. júl. 14. 21:12
 14/21 A kérdező kommentje:
ha brandon nem hal meg ned most hol lenne?
2016. júl. 14. 21:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha Brandon úgy nem hal meg, hogy Lyannát nem "rabolja el" Rhaegar, tehát békeidő van, akkor ha az apja jóváhagyta volna, akkor lehet, hogy lehet, hogy vagy Északon vagy Dorneban lenne Ashara Dayne férjeként.
2016. júl. 14. 21:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha Brandon úgy nem halt volna meg, hogy Lyannát "elrabolja" Rhaegar, tehát kitör a felkelés, akkor pedig nem tudni mi lett volna.
2016. júl. 14. 21:46
 17/21 A kérdező kommentje:
de brandon jegyese cat volt. es ned volt szerelmes asharaba.
2016. júl. 14. 21:56
 18/21 A kérdező kommentje:
jaj ne haragudj, felreolvastam :D
2016. júl. 14. 21:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, Nedre értettem, nem Brandonra, csak nem írtam bele, mert a kérdés rá vonatkozik :D
2016. júl. 14. 21:58
 20/21 A kérdező kommentje:
es szerinted ha brandon nem hal meg milyen ferje lett volna catnek? lehet h cat igy "jobban jart" neddel?
2016. júl. 14. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!