Ti hogy ranksorolnátok be ezt az 5 sorozatott? Family Guy vs The Simpsons vs South Park vs Amerikai Fater vs Futurama
Ezek közül mindegyiket szeretem de ha ranksorolnom kéna akkor:
1.South Park
2.Family Guy
3.Futurama
4.The Simpsons
5.Amerikai Fater
Az én rangsorom: (g!)
1. South Park
2. The Simpsons
3. Family Guy
4. Futurama
5. Amerikai Fater
Bár az utolsó két sorozat között igazából nincs különbség számomra, egyiket sem szeretem igazán. Bele sem tenném a listámba.
South Park
Simpsons korábbi évadai
Futurama
Family Guy első pár évada
Amerikai fater (bevallom, nem láttam sokat belőle, de összességében sokkal, sokkal színvonalasabb a Family Guy-nál)
Simpsons maradéka
Family Guy maradéka
1. South Park
2. Simpsons
3. Amerikai Fater
4. Futurama (ezt nem ismerem, de ha Family Guyt is be kell sorolnom, akkor az a legvégén kell álljon)
5. Family Guy (csak azért sorolom be, mert ez volt a kérdés-kérés, amúgy utálom)
1. South Park
2. Futurama
3. Family Guy
4. Simpson család
5. Amerikai fater
Nekem az első 2 arról is szól, hogy lehet belőlük valamit tanulni. A másik három pedig csak az agyatlan nevetgélésről (amivel nincs semmi baj, mert azt is szeretem, csak attól még a helyén kell kezelni)
1.South Park
2.Futurama
3.Amerikai Fater
4.Simpson
5.Family Guy (ennek a sorozatnak a minőséga valami hihetetlen gyászos kb a 4-5. évad után)
1.South Park
2.Simpson
3.Futurama
4.Amerikai Fater
5.Family Guy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!